Biszczan Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Po h*j Arşenalowi ten mosiek? Dobre pytanie. Tam potrzebny jest młody, perspektywiczny zawodnik. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 halo, spokojnie a kogo oni tam mają? z kategorii dojrzały? jaka jest ich średnia wieku? przecież to generalnie dzieciarnia
Biszczan Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Owszem, ale Vucinic ma prawie 30 na karku i po kontuzjach. Może w Arsenalu odzyskalby formę jaką miał w Romie, ale to mało prawdopodobne że nagle stanie się zawodnikiem pierwszego zespołu; raczej z ławy będzie wchodził... Osvaldo w Juve. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 dave z tą ławą to byłbym ostrożny u kanonierów jest chwilowa kicha ramsey wilshere i walcott out znasz pewnie ich terminarz strach się bać każde wzmocnienie do cieniującego z lekka giroud, to dobre wzmocnienie ...
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 davez tą ławą to byłbym ostrożny u kanonierów jest chwilowa kicha ramsey wilshere i walcott out znasz pewnie ich terminarz strach się bać każde wzmocnienie do cieniującego z lekka giroud, to dobre wzmocnienie ... dziwi mnie fakt, że nie zakupili w tym okienku jakiegoś napadziora
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ostatni dzień okienka NA ŻYWO. Arsenal znów kupuje w końcówce! Hernandez w Valencii? kto to pisał o berbatowie u spursów ????
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ostatni dzień okienka NA ŻYWO. Arsenal znów kupuje w końcówce! Hernandez w Valencii?kto to pisał o berbatowie u spursów ???? myślę, że Bułgar jeszcze nie raz pokaże dobra piłkę, choć nie jestem fanem stylu jego gry ( strasznie spowalnia akcje ) Dzisiaj dobry mecz PSG- Bordo
Biszczan Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Cabaye w PSG, Hernanes w Interze, Kallstroem w Arsenalu, Heitinga w Fulham, Berbatov w Monaco. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Wenger to ma jakieś dziwne spojrzenie na swój zespół (nic mu nie ujmująć). MA chyba jakiś kompleks bo k**wa raz się przejechał na transferze super gwiazdy ligi francuskiej (Szamak czy jak to się tam pisało:decayed:) a później pomimo wszystko kupił Giroud:doh: Jak dla mnie to mało który francuski napadzior sprawdzi się w EPL - prędzej w Hiszpanii ---------- Post dopisany at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ---------- lewandowski w bayernie :kox: ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ---------- BTW Arsenal nie ma szans na mistrzostwo w tym roku - po takiej pierwszej części sezonu - patrząc na ich skład i kontuzje - ich forma może iść tylko w dół ---------- Post dopisany at 14:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ---------- I bym zapomniał o najważniejszym - Cetnarski w Widzewie:polew::polew:
stanley Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Thierry Henry .... yebany dobry był do dzisiaj pamiętam jego gol Thierry Henry vs Manchester United WONDER GOAL - YouTube
Biszczan Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Szkoda, że transfer Gomisa do Newcastle nie doszedł do skutku w ubiegłym sezonie.. Ciekawe czy by sobie poradził. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Dla mnie the best goal do pamietny lob Cantony:kox:
Kamyk Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Wielki pech Arsenalu, nowy nabytek kontuzjowany
Kamyk Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Gra MU woła o pomstę do nieba jedna mata wiosny nie czyni cleverley, welbeck, young jakaś masakra wykończą mnie nerwowo w tym sezonie jaki rekord został do pobicia - z kim jeszcze nie przeyebali od okoła 40 lat ??????
Rekomendowane odpowiedzi