viktor098 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 jak na razie slask jest w szoku hhehe
Biszczan Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Immobile zerwal boczna siatkę uderzeniem ... Spodziewałem się, że Śląsk coś powalczy... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Skyliner89 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 W czasie meczu było słychać kompleks kibiców Cracovii względem Wisły...
Dumel Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Stanley ale zapomniałem że przecież raczej na pewno Wisla zagra bez kibiców w meczu z Ruchem za dzisiejsze race na boisku..
Biszczan Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Carlos Tevez 1-0 !!! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Stanley ale zapomniałem że przecież raczej na pewno Wisla zagra bez kibiców w meczu z Ruchem za dzisiejsze race na boisku.. nie oglądalem tego meczu więc nie wiem ---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- W czasie meczu było słychać kompleks kibiców Cracovii względem Wisły... jedni i drudzy robią to samo
GreGoriO Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Prowokacji ciąg dalszy... Wiadomo już z kim i kiedy mecze.... Więc jak, połączycie przyjemne z pożytecznym? Spocik na Costa del Sol a w przerwie :JC_fan:mecz... Gibraltar-Polska 7 wrzesień 20.45 (niedziela) Estádio Algarve www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Draws/02/06/14/61/2061461_DOWNLOAD.pdf ---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- Bedzie się działo.....i nocy będzie mało!!!!
Kamyk Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 greg podnosisz mi ciśnienie ..... w doopie z tym meczem, ale brandy de jerez tego bym się napił
stanley Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Prowokacji ciąg dalszy...Wiadomo już z kim i kiedy mecze.... Więc jak, połączycie przyjemne z pożytecznym? Spocik na Costa del Sol a w przerwie :JC_fan:mecz... Gibraltar-Polska 7 wrzesień 20.45 (niedziela) http://http://pl.wikipedia.org/wiki/Est%C3%A1dio_Algarve http://www.komnit.com/images/Catalogues/Exterior/Football%20Stadiums/Estadio%20algarve%20faro%20portugal/61956695501032fda5d6191f0ef8bdb1.wix_mp.jpg www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Draws/02/06/14/61/2061461_DOWNLOAD.pdf ---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- Bedzie się działo.....i nocy będzie mało!!!! fajny stadion
GreGoriO Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 gregpodnosisz mi ciśnienie ..... w doopie z tym meczem, ale brandy de jerez tego bym się napił i Porto....oba trunki do zdobycia po drodze na mecz.
fantowski Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 No Stanley jak tak dalej pójdzie to za 2 tygodnie mamy w Krk następny szlagier pod względem kibicowskim na pewno.. nie wiem czy Cracovii był komplet, ale Niebiescy na pewno stawią się w komplecie z całym szacunkiem do pasów bo jak na ich marne wyjazdy to na derby się mobilizują ale pod względem kibicowskim na pewno niebiescy są trudniejszym przeciwnikiem.... stanley jedno to Wam trzeba przyznać, że macie dobrą ekipe wyjazdową i nie trzeba nikogo mobilizować do wyjazdu natomiast jeśli chodzi o craxe to tak sie zmobilizowali że mieli problem ze sprzedażą biletów na derby i nie zjawili się w komplecie..
stanley Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 No Stanley jak tak dalej pójdzie to za 2 tygodnie mamy w Krk następny szlagier pod względem kibicowskim na pewno.. nie wiem czy Cracovii był komplet, ale Niebiescy na pewno stawią się w komplecie z całym szacunkiem do pasów bo jak na ich marne wyjazdy to na derby się mobilizują ale pod względem kibicowskim na pewno niebiescy są trudniejszym przeciwnikiem.... stanley jedno to Wam trzeba przyznać, że macie dobrą ekipe wyjazdową i nie trzeba nikogo mobilizować do wyjazdu natomiast jeśli chodzi o craxe to tak sie zmobilizowali że mieli problem ze sprzedażą biletów na derby i nie zjawili się w komplecie..
Dumel Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Levy wyleciał ze Śląska.. najpierw sprzedają filar drużyny Sobotę i Ćwielonga a teraz mają pretensję do trenera że nie ma wyników.. i tu mamy najlepszy przykład polskiej polityki w piłce nożnej i odpowiedz dlaczego jesteśmy tak słabi w europie i nie tylko:whistling: ..:facepalm: Ale chociaż niektóre ekipy ultrasów dorównują czołówce europy.. Derby, kibicowsko cz.1
Skyliner89 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Levy wyleciał ze Śląska.. najpierw sprzedają filar drużyny Sobotę i Ćwielonga a teraz mają pretensję do trenera że nie ma wyników.. i tu mamy najlepszy przykład polskiej polityki w piłce nożnej i odpowiedz dlaczego jesteśmy tak słabi w europie i nie tylko:whistling: ..:facepalm: Dokładnie. Najlepiej w Polskiej lidze kopanej zmienić trenera... Zawsze winny trener... , a nie zarząd i piłkarze... Największe błędy Wisły Kraków ostatnich lat to zwolnienie Dana Petrescu z funkcji trenera nie przedłużenie kontraktu z Radkiem Sobolewskim. Dan Petrescu dużo wymagał, a pseudo kopacze się poskarżyli Cupiałowi, że mają za ciężkie treningi...
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 qr**, twarowski i nahorny ..... no jak ich nie kochać Hart nie zgadza sie z R.Nahornym on Vimeo
Biszczan Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 qr**, twarowski i nahorny .....no jak ich nie kochać Hart nie zgadza sie z R.Nahornym on Vimeo Ci dwaj panowie rządzą Komentatorzy TVP moga im buty czyścić Z Danem Petrescu postąpiono podobnie jak z Vernerem Liczką gdy objął posadę szkoleniowca Polonii Warszawa; inne treningi niż dotychczas (cięższe), trzeba było odstawić alkohol i pilnować diety. Piłkarze byli zaskoczeni, ale co powiedzieć o Panu Liczce ? Ten to dopiero był zaskoczony reakcją piłkarzy... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Bo to jest tak: 1. Komentatorzy NC+ 2. Polsat za wyjątkiem kołtonia 3. TVP btw. pamietacie?
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Powtórzę po raz kolejnyTwaro jest pszehuj:decayed:
stanley Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Bo to jest tak:1. Komentatorzy NC+ 2. Polsat za wyjątkiem kołtonia 3. TVP btw. pamietacie? mała poprawka, na 1 miejscu komentatorzy C+, a później CI co przeszli z Nki
Rekomendowane odpowiedzi