Kamyk Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Schalke mogłoby się mierzyć co najwyżej z Olympiakosem lub Galatasaray albo MU
Biszczan Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Schalke mogłoby się mierzyć co najwyżej z Olympiakosem lub Galatasaray albo MU Dokładnie Pablo Osvaldo 0:2 Juve niszczy Trabzon. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 a swoją drogą, może coś w końcu na OT pie.dolnie .... Wielka rewolucja na Old Trafford? Właściciele Manchesteru tracą cierpliwość do Moyesa :banan:
Biszczan Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Powiem tak: Moyes dobrze radził sobie z Evertonem, który w ttm sezonie gra jeszcze lepiej dlatego zmiana trenera moźe, ale nie musi przynieść oczekiwanego efektu. Zmieniać to może śmieszna Legia, ale nie United. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 zmiana trenera moźe, ale nie musi przynieść oczekiwanego efektu nie wiem czy wiesz, ale Zaledwie rok temu o tej porze Manchester United stoczył porywający bój z Realem. Na Santiago Bernabeu była walka, zaangażowanie, heroiczna postawa de Gei, a w końcu sukces, jakim był wynik 1:1. Trudno uwierzyć, że aż dziewięciu piłkarzy MU występujących wczoraj w Grecji uczestniczyło także w tamtym spotkaniu. pełen tekst Liga Mistrzów. Okoński: Davida Moyesa zderzenie z rzeczywistością
Biszczan Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiem, ale to nie oznacza, że Moyes jest słabym trenerem - wielu go skreśliło jeszczd na starcie i gdzie nie zapytam to jakbym z wróżbitami Maciejami rozmawiał - "wiedzieli , źe tak będzie". Cierpliwość do AVB została stracona wcześniej i poza dwoma, trzema meczami Spurs po zatrudnieniu Tima Sherwooda zaczęli grać o niebo lepiej. Pytanie kogo na chwilę obecną MU mogłoby zatrudnić żeby zaczęli grajkowie grać jak należy ? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 endless discussion najłatwiej - Klopp trudne ale ...
Biszczan Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Klopp wyrazil chęć poprowadzenia reprezentacji Niemiec. Loew mógł spróbować w United Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Biszczan Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Dnipro ładnie gra. Na nierówno grająvy Spurs to wystarczy Nie spodziewałem się, że Betis da radę Rubinowi, który przeszedł przez fazę grupową jak burza Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 albo Barca:banan: Niedługo Gran Derby:naughty:
Biszczan Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Marchetii nie popisał się w meczu Ludogorcem W kolejnej fazie zapowiadają się kapitalne szpile: Basel - Salzburg, Napoli - Porto, Juve - Fiorentina, AZ - Anży, Valencia - Ludogorets, Betis - Sevilla , Viktoria - Lyon, Benfica - Spurs, Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 czekam na jakiś fajny filmik, zdjęcia z góry pewnie będzie robil mega wrażenie - szacun za pomysł i akcję Może to dziwne, ale jako urodzony kibic Ruchu czekam na ich awans do ekstraklasy
Kamyk Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Suarez no lodzio miodzio doceniam, po prostu pomimo tylu idiotyzmów, naprawdę to świetny piłkarz
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 świetny mecz Atletico-RM 2-1 Do przerwy
Biszczan Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Mało sytuacji w derbach Madrytu, ale Gabi łafnie uderzyl na 2-1. Soldado w końcu zdobył gola nie z karnego Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi