Matek Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Dobre avanti na Legii, mecz zakonczony Oj poleca kary A za nieco ponad godzine.. Milan vs Juve
stanley Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Jaki kogut z tego asystenta D.S.! mało swoich nie znokautował
akjam Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Dobre avanti na Legii, mecz zakonczony Oj poleca karyA za nieco ponad godzine.. Milan vs Juve Co się działo? Jaki kogut z tego asystenta D.S.! mało swoich nie znokautował No ostry kolo!
Biszczan Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Juve 0-1 ! Pierwsza połowa w ich wykonaniu słaba, ale w ostatniej akcji pokazali klasę ! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Biszczan Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 City sie ogarnęło w drugiej połowie i trofeum wpadło ! Manchester City - Sunderland 3:1 (02.03.2014) - skrót meczu Bezcenny komentarz AC Milan - Juventus Turyn 0:2 (02.03.2014) - skrót meczu
Damian Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Mini.wp.pl - Wirtualna Polska Co za debil:grin:
akjam Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 A nuda. Dotarłem na koniec I połowy na chatę i teraz czekam na II polowe, może będzie co obejrzeć. ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- Na Orange Sport Francja-Holandia:naughty:
Kamyk Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 jakby co, to hiszpania zaczęła z przytupem z włochami niby bez bramek, ale to dopiero 6 minut
akjam Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Oglądasz w necie? ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- 0:1 Szkocja:facepalm:
Kamyk Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Oglądasz w necie? ja wszystko oglądam w necie i kupuję na statoil
jarko Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Gra ? Ciężko to graniem było nazwać... Ja nie rozumiem jak taki Piszczek robi w niemcowni karierę piłkarską, to mnie najbardziej zastanawia... Bo to że na więcej nas nie stać jak 0-1 ze Szkotami wcale mnie nie zaskoczyło. 20 lat w plecy ze szkoleniem za całym piłkarskim światem... I tylko po Szczęsnym widać było że jak już zagrywa czy wykopuje to robi to jak profesjonalista. Trzeba się umieć z tym pogodzić że nasz narodowy sport jest na fatalnie niskim poziomie i sami temu jesteśmy sobie winni... Wygrana w eliminacja z Gruzją będzie sukcesem, z Irlandią i Szkocją sensacją - takie są niestety realia.
Rekomendowane odpowiedzi