Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 No niestety trza bylo wykorzystac kilka setek dzis i w Madrycie tak jak zrobiła to Chelsea wygrywając 2-0
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zabrakło ale dzisiaj BVB dużo lepsza niż tydzień temu i RM słabszy
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 BVB świetny mecz, zostawili kawał zdrowiana boisku, szkoda, żenie wyebali Real z LM, krysia by się popłakał chyba ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- a Chelsea wcisnęła reakcja i zachowanie Mou po strzelonej bramce
Dumel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Chelsea i Real w w półfinale widzę że kibice barcy zawiedzeni:grin: a barca.... zobaczymy jutro co pokarzą myślę że Atletico może być równie groźne u siebie tak jak Borussia:decayed:
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nie widzę mocnych na atletico:whistling:,w ćwierć,pół i finale tez...
Kamyk Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 z tego co widziałem to cud że Borussia nie przeszła ..... i dynamika i słupki, mogło być różnie
Dumel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jak by było 3:0 dziś to dopiero dogrywka by była tak że spokojnie.. i największy as Realu na ławce przygotowany na dogrywkę.. w poprzednim meczu też był cud że nie było więcej jak 3:0..
Blachu Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Taa... W poprzednim meczu bvb praktycznie sama strzeliła sobie dwa gole i zmarnowała z dwie setki... Sent from Lumia 920
wujek496 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Szkoda Paryżan ale jak się nie wykorzystuje sytuacji (Cavani) to tak się kończy! Zobaczymy jakie emocje będą dziś
Damian Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nie widzę mocnych na atletico:whistling:,w ćwierć,pół i finale tez... Obawiam sie ze masz racje:kwasny: ale obym sie mylil
Kamyk Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ilez chcesz miec szans przeciwko Ikerowi by trafic ??? Massive miss! Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dortmund) v Real Madrid nie dziwie sie, ze polecieli chociaz zaluje, fajnie by bylo powtorzyc historie szkoda ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- aż mi noga samoistnie skacze ...... jedziemy !
szymeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Atletico ma szanse w tym roku na PD i LM jestem pod wrażeniem
Wihajster Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Atletico ma szanse w tym roku na PD i LM jestem pod wrażeniemswietnie graja
szymeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Atletico ma szanse w tym roku na PD i LM jestem pod wrażeniemswietnie graja Intensywnością gry dorównują Bayernowi, jeszcze troszkę technicznie nie to ale LM wygrywa się właśnie w pojedynczych meczach, nie tak jak ligowy maraton a jak widać im się chce. Dziwi mnie że na tym etapie sezonu z tak krótką ławką mają taki power
chudy13101980 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ale BOMBA ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- O ku... 1-1
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Evra nieźle wsadził Szkoda, że 2min później nie upilnował Mandzukicia
Rekomendowane odpowiedzi