Biszczan Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jest Kun:) Jest ! strzeli w 90 na 3-3 ! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
chudy13101980 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ehh,Kompany zawsze musi coś spiepszyć w jakimś ważnym meczu.
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 nie strzelił mecz fantastyczny żadne sran derbi się z tym nie mogą równać ....
Damian Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 nie strzeliłmecz fantastyczny żadne sran derbi się z tym nie mogą równać .... Możesz masz i racje, może i nie ale jedno jest pewne - tu i tu symulują żeby zrobić sędziego w konia:decayed: za***isty mecz - takie da się oglądać codziennie:wink: BTW. Kamyk PL raczej ligą nr 1 nie jest - zależy pod jakim kątem porównywać ligi
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 to która liga jest lepsza niż angielska ?
Biszczan Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Suarez tyle razy wymuszał, ale Clattenberg bał się chyba czerwoną pokazać z przebiegu 1.połowy Liverpool zasłużył ba zwycięstwo, a City na remis z przebiegu drugiej Kapitalne spotkanie ! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:12 ---------- Napoli - Lazio 4:2 ! Mertens oszukał system pięknym uderzeniem, a Higuain zdobył hattricka Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 to która liga jest lepsza niż angielska ? żadna PS. Ten yebany Suarez powinien wylecieć z boiska Co jak co, ale są to dwie dryżyny, który grają najładniejszy futbol w tym sezonie w EPL PS 1. podoba mi się również gra Świętych PS. 2 Mam nadzieję, że mistrzostwa nie zdobędzie Liverpool
Skyliner89 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 to która liga jest lepsza niż angielska ? żadna PS. Ten yebany Suarez powinien wylecieć z boiska Co jak co, ale są to dwie dryżyny, który grają najładniejszy futbol w tym sezonie w EPL PS 1. podoba mi się również gra Świętych PS. 2 Mam nadzieję, że mistrzostwa nie zdobędzie Liverpool zdobędzie 20 kwietnia grają z Norwich (chciałem kupić bilet na mecz, ale dawno wyprzedany...). Tydzień później grają u siebie z Chelsea. Ten mecz będzie decydujący jeżeli chodzi o mistrzostwo. Wszystko w nogach piłkarzy THE REDS
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 to która liga jest lepsza niż angielska ? żadna PS. Ten yebany Suarez powinien wylecieć z boiska Co jak co, ale są to dwie dryżyny, który grają najładniejszy futbol w tym sezonie w EPL PS 1. podoba mi się również gra Świętych PS. 2 Mam nadzieję, że mistrzostwa nie zdobędzie Liverpool zdobędzie 20 kwietnia grają z Norwich (chciałem kupić bilet na mecz, ale dawno wyprzedany...). Tydzień później grają u siebie z Chelsea. Ten mecz będzie decydujący jeżeli chodzi o mistrzostwo. Wszystko w nogach piłkarzy THE REDS obyś się curva mylił
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 fajnie opisal to Michal Jeśli Liverpool zostanie mistrzem Anglii | Futbol jest okrutny | Michał Okoński | Tygodnik Powszechny i rzeczywiscie, jak na moje to sa w takim gazie, ze juz nie puszcza Brendan cudotworca ---------- Post dopisany at 08:55 ---------- Poprzedni post napisany at 08:38 ---------- o ja pierd.....
Biszczan Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Co to się dzieje z gospodarzami dzisiejszych meczy ? Everton - Crystal Palace 1:3, City- Sunderland 1:1, Barca-Real 0:1. Tylko Bayern pewnie awansował do finału pucharu Niemiec Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Crystal Palace i Sunderland walczą o utrzymanie, ot cała liga angielska BTW Jak tak zakończy się mecz City, to the Reds mistrzem choć chyba najabrdziej na niego zasłużyli o ciup 1:2
Biszczan Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Cała pierwsza trójka grała nierówno w tym sezonie może mecz Liverpool - Chelsea zadecydować o majstrze. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 ta piz*da Dżeko robi się specjalistom od nurkowania w polu karnym
Biszczan Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Powinien dostać żółtą ale Stevan ladnie podał no i Mannone się nie popisał. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi