Blachu Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Serce mi mówi Bayern Sent from Lumia 920
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 to jak pany browary przygotowane ? kto wygra, jakie typy ? albo inaczej - kto PRZEJDZIE ? dzisiaj gadałem z kumplem i jednogłosnie wytypowalismy Real - Chelsea
GreGoriO Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To samo mówili o barcy.... Przegrywała w niedzielę 2 do 0, wygrała 3:2 To jest dopiero pierwsza połowa...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To samo mówili o barcy.... Przegrywała w niedzielę 2 do 0, wygrała 3:2To jest dopiero pierwsza połowa... nie ten poziom
aborygen Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 na razie potwierdza się fakt że BM jest słabiutki w rewanżach
Kamyk Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 wiecie śmieszne, ale dzisiaj na korytarzu spotkałem Alexa, Hiszpana z Katalonii, ale .... rzuciłem pytaniem, kto dziś wygra i ile stawiał 1:4 w głos się śmiałem a swoją drogą, Real jest szybki ..... czy można już w takim razie powiedzieć, że Chelsea wygrała LM 2013/14 ?
Dumel Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To samo mówili o barcy.... Przegrywała w niedzielę 2 do 0, wygrała 3:2To jest dopiero pierwsza połowa... Ty naprawdę myślisz że Bayern szczeli Realowi 5 bramek w 45minut.. ? HALA MADRID:banan:
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 wiecie śmieszne, ale dzisiaj na korytarzu spotkałem Alexa, Hiszpana z Katalonii, ale .... rzuciłem pytaniem, kto dziś wygra i ile stawiał 1:4 w głos się śmiałem a swoją drogą, Real jest szybki ..... czy można już w takim razie powiedzieć, że Chelsea wygrała LM 2013/14 ? nie wygra Chelsea myślę, że Real
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Real gra mecz sezonu,albo kilku,miło patrzeć na taką gre:thumbup1:
Dumel Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 wiecie śmieszne, ale dzisiaj na korytarzu spotkałem Alexa, Hiszpana z Katalonii, ale .... rzuciłem pytaniem, kto dziś wygra i ile stawiał 1:4 w głos się śmiałem a swoją drogą, Real jest szybki ..... czy można już w takim razie powiedzieć, że Chelsea wygrała LM 2013/14 ? Nie wybiegaj tak na przód:naughty: myślę że dopiero będzie można oceniać jak zobaczymy sytuacje kadrową w obu finałowych zespołach..
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Atletiko z Chelsea zagrało najgorszy mecz w LM,po serii mega dobrych,drugi raz raczej to sie nie zdarzy:whistling: Finał Real vs Chelsea i z punktu widzenia kibica,to ideał,oba kluby sie znają + stawka i mamy mega mecz:naughty:
Skyliner89 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 wiecie śmieszne, ale dzisiaj na korytarzu spotkałem Alexa, Hiszpana z Katalonii, ale .... rzuciłem pytaniem, kto dziś wygra i ile stawiał 1:4 w głos się śmiałem a swoją drogą, Real jest szybki ..... czy można już w takim razie powiedzieć, że Chelsea wygrała LM 2013/14 ? Jak Chelsea postawi autobus. To pewnie tak. Wolałbym, żeby wygrał Real.
akjam Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Real gra mecz sezonu,albo kilku,miło patrzeć na taką gre:thumbup1: Ogólnie fajnie się ogląda taki mecz.
Damian Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Real gra mecz sezonu,albo kilku,miło patrzeć na taką gre:thumbup1: Ogólnie fajnie się ogląda taki mecz. True:wink: ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Bayern gra jak Barca w ostatnim sezonie Guardiola. Powoli i przewidywalnie:facepalm:
Kamyk Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 autobus i to przegubowy ale wiecie kto był niedawno trenerem Realu? i wiecie kto jest miSZCZem takich tematów? nie wiem czy Ancelotti będzie w stanie dać odpór a co do sytuacji kadrowej, szkoda mi najbardziej Xabiego Alonso po prostu szkoda ikona klubu, jakby nie było a co do Żoze i jego sytuacji kadrowej, seria cudownych ozdrowień
Tomeks Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dobrze,niech szkopy robią auta,a nie za piłkę sie biorą,rozrządy w 3.0 padają,napędy pompy oleju w 2.0,1.4TSI porażka kompletna,mają co robić
Kamyk Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dobrze,niech szkopy robią auta,a nie za piłkę sie biorą,rozrządy w 3.0 padają,napędy pompy oleju w 2.0,1.4TSI porażka kompletna,mają co robić :polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi