stanley Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 karnego nie trafić .....ja pier**lę repeat please
turzol Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Wszystkie bramki z gry, ładnie...szkoda tylko 2 zawalonych karnych przez Vrdoljaka
Skyliner89 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 k**wa powinni wygrać 6:1 lub 7:1... Ja nie rozumiem dlaczego karnych nie strzelał Radović Zdecydowanie zawodnik meczu.
turzol Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Radovic MoM tego meczu, ale mega dobrze grał też Łukasz Broź, sporo się nabiegał
stanley Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Jak nie przejdą, to Vrdoljak powinien sam sobie przestrzelić kolano Choć myślę, że powinni dać radę
mariuszsmietana Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Dobre jest. Spokojna zaliczka. Ivica ma szczescie, ze wynik wysoki bo inaczej dostal by po lbie za te karne... Tak poza tym Rado przewyzszyl wszystkich poziomem. Ale to juz nie pierwszy raz. Kosecki za nim a potem dluga przerwa.... wiadomo Kuciak ale on dzis prawie bezrobotny ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- Jak nie przejdą, to Vrdoljak powinien sam sobie przestrzelić kolano Choć myślę, że powinni dać radę Chyba stope co nie strzelila:decayed:
Skyliner89 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Kosecki szybki jest i ma technikę . Teraz wyciągnąć wnioski z tego meczu i takie sytuacje bramkowe trzeba wykorzystywać. Więcej zimnej krwi i będzie dobrze. Dotyczy to się większości piłkarzy Legii.
swiezak84 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 kurde miałem byc na tym meczu ale nie wyrobilem sobie nowej karty kibica vrdoljak powinien dostac kare finansową od klubu za to co odyebał. a na wyjezdzie wystarczy ze jednego gola strzela i beda juz w domu
Wihajster Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 chyba czytali moje prognozy wyniku i wzięli sie do pracy
stanley Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 cytat z twittera: Dzień, w którym awansujemy do Ligi Mistrzów będzie wtedy, gdy Radović poda do Radovicia, który odegra do Radovicia i Radović strzeli.
akjam Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 No powiem wam że nie spodziewałem się takiego wyniku.
mariuszsmietana Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Ruch 0:0:facepalm: szkoda bo wygladali lepiej, mieli wiecej zgrania
Kamyk Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 qtfa co jest z Lampardem? czytalem ze Zoze Wielka Japa nie przedluzyl z nim kontraktu, wiec odszedl za Wielka Wode a teraz jakies jaja - na wypozyczenie do MC? WTF ??
Damian Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Od tych pieniędzy w d*pach im się poprzewracało.....czasami robi się to wszystko niesmaczne
Kamyk Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 cos czuje ze bedzie ostro trzepane ..... http://sport.interia.pl/premier-league/news-louis-van-gaal-dla-pilkarzy-nadchodzi-czas-sadu,nId,1479847#iwa_item=10&iwa_img=0&iwa_hash=58151&iwa_block=sport moze znowu bede musial zdjecie uaktualniac i nazwali to FRIENDLY http://www.livescore.com/soccer/intl/champions-cup/ . przyznam szczerze że nie chciało mi się czekać a szkoda http://www.livescore.com/soccer/intl/champions-cup/manchester-united-vs-liverpool/1-1696414/
Rekomendowane odpowiedzi