Kamyk Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 w Chelsea jest w tym roku straszna moc .....
A4_Raf Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 ciekawy jakby spotkali się Realem no, ale lepiej jakby Modric był na boisku
Damian Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 w Chelsea jest w tym roku straszna moc .....Co z tego jak w przyszlym sezonie wszyscy padna na ryj jak to bywa u Zoze
Kamyk Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 w Chelsea jest w tym roku straszna moc .....Co z tego jak w przyszlym sezonie wszyscy padna na ryj jak to bywa u Zoze spokojnie zwroc uwage na sklad i lawke jest kim grac i rotowac swietna analiza u Michala Okonskiego mam wrazenie ze nie padna - a jak jeszcze kogos dokupi, to tym bardziej tyle ze mowiac szczerze tam naprawde nikogo nie brakuje, co jest lekko przerazajace
Damian Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Btw.jak myslicie? Kiedy BVB Sie w lidze podniesie? Poki co ostatnie miejsce
Kamyk Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 jak zwieksza skutecznosc z przodu i zaczna zdobywac bramki/punkty
Skyliner89 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Nie chcieli dać Robertowi podwyżki, która mu się należała to teraz mają Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Skyliner89
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 w Chelsea jest w tym roku straszna moc .....Co z tego jak w przyszlym sezonie wszyscy padna na ryj jak to bywa u Zoze spokojnie zwroc uwage na sklad i lawke jest kim grac i rotowac swietna analiza u Michala Okonskiego mam wrazenie ze nie padna - a jak jeszcze kogos dokupi, to tym bardziej tyle ze mowiac szczerze tam naprawde nikogo nie brakuje, co jest lekko przerazajace mają też szczęście, że póki co omijają ich kontuzje ( za drobnym wyjątkiem Costy)
Kamyk Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 no to rozpoczynamy weekend a Costa dzisiaj w podstawowej "11"
Damian Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Chamstwo przegralo ;-) 0-1 w 20 sekundzie
BORIQUA Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Potknięcie cfc A kanonierzy niezły wjeb jak narazie
Kamyk Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 jak mi te niespodzianki sie do poniedziałku przeciągną .......
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) jak mi te niespodzianki sie do poniedziałku przeciągną ....... mam nadzieję, że nasi staną na wysokości zadania Edytowane 6 Grudnia 2014 przez stanley
Damian Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ostatnio Ronaldo łatwiej przewrócić niż butelke z wodą...... jakby z trybun od snajpera dostał w plecy :daceyed: "Kiedy mnie dotkniesz gdy jestem w pędzie - symulka będzie. Nawet jeśli wiem, że ustałbym spokojnie, może lepiej zanurkować - efektownie."
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) West Ham United miejsce w tabeli - 3 za Chelsea i City może tak porównać budżety klubów ? no jaja ...... Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Kamyk
BORIQUA Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 W tych strojach to jak PSG van persiur skorzystał bo tak to by pewnie nawet nie liznął dzis piłki
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 przed meczem miałem napisać, że będzie dobrze stawiam 0:2
Rekomendowane odpowiedzi