stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Lewy w szpitalu - złamana zatoka szczękowa... Robben ok miesiąca pauzy - kontuzja łydki... koniec sezonu a tu pięciu ważnych graczy z urazami, zresztą taka sytuacja ciągnie się przez cały sezon... stanley jak dla mnie to Lewy może w ogóle nie strzelać, byleby Bayern wygrywał Absencja Arjena może i jest lepsza dla Lewego, ale czy dla klubu?? Śmiem twierdzić że nie... kibicujesz Bayernowi - rozumiem Cię Mi Bayern jest obojetny, chciałbym po prostu widzieć Polaka strzelającego bramki w silnej lidze europejskiej....
Blachu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 stanley rozumiem też Twoje podejście, szanuje to i nie mam z tym problemu Nie mam też nic do Lewego, cieszę się że gra w Monachium, robi dobrą robotę - mimo że nie strzela tyle co w BVB... ale FCB to trochę inny świat...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 stanley rozumiem też Twoje podejście, szanuje to i nie mam z tym problemu Nie mam też nic do Lewego, cieszę się że gra w Monachium, robi dobrą robotę - mimo że nie strzela tyle co w BVB... ale FCB to trochę inny świat... Lewego chciałbym zobaczyć w Premier League
Blachu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 stanley rozumiem też Twoje podejście, szanuje to i nie mam z tym problemu Nie mam też nic do Lewego, cieszę się że gra w Monachium, robi dobrą robotę - mimo że nie strzela tyle co w BVB... ale FCB to trochę inny świat... Lewego chciałbym zobaczyć w Premier League United? Chelsea? Jak Lewy przestanie grać na dobrym poziomie to Bayern go puści dalej, inaczej to ciężko to widzę... No chyba że Lewy nie przedłużyłby kontraktu
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 United jak najbardziej, ale jeśli byłby to Liverpool, czy Arsenal - też było by ok
Blachu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Niemieckie media podają, że Lewy nie zagra w półfinale LM... Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Blachu
Kamyk Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Lewego chciałbym zobaczyć w Premier League pewnie Kompany też czeka na rewanż
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Lewego chciałbym zobaczyć w Premier League pewnie Kompany też czeka na rewanż Kompany kiedyś mi imponował, w tym sezonie zrobił się takim betonowym klockiem
Kamyk Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Zawsze tak jest Kiedyś był w MC tski obronca Micah Richards Czołg Az gąsienice zdechły........ Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Kamyk
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zawsze tak jest Kiedyś był w MC tski obronca Micah Richards Czołg Az gąsienice zdechły........ chyba ich jedyny wychowanek przez ostatnie 15 lat
Damian Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Lewy: wstrzas mozgu, zlamana gorna szczeka i zlamany nos. Na LM jak zdazy to tylko w kasku :-D
Damian Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Btw. To co wczoraj wyprawial Guardiola to jest "montypajton" po prostu
Kamyk Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Chelsea Leicester ciekawy czy Wasyl zagra
A4_Raf Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Bramka trochę jak na podwórku xd Ale majster i tak w kieszeni
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 EPL, sorry Chelsea przegrywa miałem pisać, że nie znam wyniku i obstawiam małą niespodziankę
Kamyk Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 remis ..... I pozamiatane Tak się zdobywa championa
Rekomendowane odpowiedzi