Kamyk Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Ale te ruskie to piją ... ale na lotnisku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Jak bylem w Turcji to ruskie do śniadania smirnoffa ze szklanek pili Prawie połowy boiska ? Faktycznie prawie robi różnicę. Przecież tam ledwo połowa połowy boiska była To już Citko lepiej Atletico strzelił no faktycznie Citko to wirtuoz pilkarski zlatan mu do pięt nie dosięga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Zgoda. Tyle że jak tu przesadzisz to zostaniesz na terminalu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Wiedziałem, ze to wkleisz sie podniecają tym rajdem a jak tu przyjmuje piłkę to nikt nie pamięta Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Heh podałem jedną konkretną sytuację Citki a Ty od razu wysnuwasz teorie, ze dla mnie Citko to piłkarskie guru PEACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Rzeczywiście trafne porównanie, Messi w meczu z Getafe i Kaka w meczu z ManU jest co porównywać. To że Messi ma przebłyski geniuszu to ok, ale przytoczę pewną prawidłowość. Xavi i Iniesta byli w formie (2-3 lata temu) Messi brylował, gole rajdy, super akcje itp. Zniknęła forma Xaviego i Iniesty (labo raczej latka poleciały) i tak jak chociażby w zeszłym sezonie czy 2 lata temu kompletna klapa. Teraz znowu ma z kim pograć Ney i Suarez (dzięki temu ma więcej swobody) i są efekty. W zeszłym roku Ronaldo też wszystkich kasował (cała drużyna była w formie) a dzisiaj każdy widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Mówiąc o Ricardo miałem na myśli jego strzały... Naprawdę to trzeba tłumaczyć. Wpiszcie na yt Kaka top scores i podziwiajcie klasę. tak pięknych strzałów nikt z obecnie najlepszych nie prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Szymeniu bardzo trafny koment. Zgadzam sie prawie w 100 procentach tylko nie pasuje mi to ze piszesz ze messi gra dobrze tylko wtedy gdy inni sa w formie. Tak jak pisalem wczesniej messi jak zwykly czlowiek gra raz lepiej raz gorzej. W ostatnim gran derbi np gral fatalnie, nie bylo go widac na boisku alebarca wygrala bo ujawnil sie geniusz suareza. A teraz widac bylo jak na dloni ze chlopak załapał forme, byl widoczny w kazdej akcji. To on kreowal gre druzyny . Wszystkie pilki musialy przejsc przez niego. I widac bylo jaki jest zdeterminowany. Tak naprawde messi gdy jest w formie to jest nie do zatrzymania a barcelona bez messiego gralaby pewnie w środku tabeli podejrzewam. Nie jest to tak jak w przypadku realu ze oni nawet bez ronaldo wygrywają, dla barcelony messi to jest najwazniejsze ogniwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Widzieli bramki z meczu Korona - Ruch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Aha i zebyscie nie mowili ze sie zachwycam tą akcją z getafe to rzucam link jak messi skompromitował całą obrone realu madryt i casillassa przy okazji, czyli najlepszych obronców swiata i bramkarza mistrzow swiata i europy. Wiem ze kazdy ma swoje sympatie itp i nikogo na sile nie przekonam ale mysle ze nalezy sie messiemu szacun bo zwyklym grajkiem to on nie jest. A jego rekordy które itak napewno jeszcze wyśrubuje bo jest jeszcze młody mówią za siebie. http://m.youtube.com/watch?v=LT9H0-hm9u4 Edytowane 8 Maja 2015 przez exportsubripp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 No dokładnie jest grajkiem na hormonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Messi to ma chyba wspólne DNA z Maradonną Na miejscu Leo to bym sprawdził czy aby boski Diego nie jest jego ojcem Apropos fajnych bramek, jako fan ligi angielskiej zapodaję dwa moje klasyki: - rajd Giggsa - woleje Rudego ( tutaj mała kompilacja) facet miał młotek w nodze https://www.youtube.com/watch?v=uzvKfNOkhjI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) No dokładnie jest grajkiem na hormonachJakbym czytał komentarze na onecie dopisz jeszcze że tupolewa to ruscy strącili. Edytowane 8 Maja 2015 przez exportsubripp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 [emoji14]olew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajtas Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Messi to ma chyba wspólne DNA z Maradonną Na miejscu Leo to bym sprawdził czy aby boski Diego nie jest jego ojcem Apropos fajnych bramek, jako fan ligi angielskiej zapodaję dwa moje klasyki: - rajd Giggsa - woleje Rudego ( tutaj mała kompilacja) facet miał młotek w nodze https://www.youtube.com/watch?v=uzvKfNOkhjI MU z czasów, które mam nadzieję jeszcze nadejdą... "Solsza " i Giggs z najlepszych czasów jak Bayern M.powiezli w finale LM. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 jestem tego pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 więc zanim poszliśmy na ...... ... to najpierw żeby coś zjeść odwiedziliśmy ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Valencia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Bienek bedzie niepocieszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Bez komentarza w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi