A4_Raf Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Kto tam wie... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Damian Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/757302-pochettino-zostanie-nastpc-van-gaala.html Z deszczu pod rynne?
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Oglądaliście gale na Eurosporcie? Messi ze Złotą Piłką
A4_Raf Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Też mi nowość. Albo on albo Ronaldo. Nuda. Powinni zrobić jakieś ograniczenia, a nie jeszcze pewnie 5 lat będzie tak samo. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
A4_Raf Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Messi lepiej prowokuje. Phi. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Skyliner89 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Złota Piłka straciła swoją wartość w 2010 roku, kiedy Sneijder jej nie zdobył..., a brak nominacji dla Buffona to było totalne przegięcie... Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Skyliner89
Kamyk Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jutro w EPL: MC - Everton Liverpool - Arsenal Tottenham - Leicester Wszystko o tej samej porze Nie wiadomo co oglądać ...
A4_Raf Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Skorumpowana jest ta piłka nożna. Każdy mecz pewnie ustawiony, taka prawda, ale oglądać trzeba. Platini co wziąć było do łapy to wziął. Nic piękno futbolu Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Złota Piłka straciła swoją wartość w 2010 roku, kiedy Sneijder jej nie zdobył..., a brak nominacji dla Buffona to było totalne przegięcie... To fakt, że nominacje dla samych "ofensywniaków"...
Kamyk Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Sneijder też miał kiedyś cudny sezon
Skyliner89 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Sneijder też miał kiedyś cudny sezon Miał w 2010 roku. Jak wcześniej wspomniałem, ale niestety nie dostał Złotej Piłki. Tylko Messi... (i tak nie zdobędzie MŚ ). Sneijder zdobył wtedy potrójną koronę z Interem i duży miał udział w zajęciu przez Holandię 2 miejsca na MŚ w RPA.
turzol Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Panowie ogarnia ktoś kupno biletów na mecze EPL? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
A4_Raf Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 To było straszne, że Wesley nie dostał. Wtedy przegieli totalnie wszystko. Najlepiej zdobyta piłka to chyba Cannavaro. Liczy się tylko strzelanie, strzelanie i strzelanie nuda. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Panowie ogarnia ktoś kupno biletów na mecze EPL? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka mało wiem, ale coś wiem, to w skrócie napiszę jeśli chcesz iść na jakiś TOP 4-klub na jego własnym stadionie, to będziesz musiał wydać w uj kasy byłem na OT na meczu MU-Liverpool i jedyny bilet jaki można było kupić był w pakiecie VIP kosztował 230 GBP, także wiesz, średnio - na szczęście był to prezent, bo sam bym chyba padł trupem gdyby przyszło tyle kasy wydać wszystkie "budżetowe" bilety są sprzedane na X czasu wcześniej jako karnety i na mecz ligowy się nie dostaniesz, na bank możliwe, że uda się natomiast dostać na jakieś puchary, bądź to ligi, bądź inny są choćby osobno sprzedawane na 3 mecze w ramach fazy grupowej LM to się da (ponoć) kupić nie ma natomiast problemu, gdybyś chciał zobaczyć TOP 4-klub na innym stadionie tak kiedyś sugerowałem kumplowi, który chciał koniecznie wysłać syna na Chelsea Chelsea gra nie tylko na Stamford, ale przecież też choćby w Southampton więc śmiało szukaj na te mniejsze stadiony, najłatwiej i najtaniej - na "beniaminkowe" na zakończenie miej świadomość, że bilety na EPL są najdroższe w Europie i bez względu na to co i gdzie wymyślisz, raczej tanio nie będzie jak coś jeszcze trzeba - pisz śmiało
Damian Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 A gdzie zlota pilka na Xaviego? Casillasa? Pirlo?
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Panowie ogarnia ktoś kupno biletów na mecze EPL? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka kolesie z Żor organizują wyjazdy na OT Chcialem jechać na mecz MU- Norwich w marcu, ale za późno się zdecydowałem 3dniowa "wycieczka" - przelot, transport z lotniska, 2 noclegi, wejście na mecz - ok 1300zł PS. Żyro dwie bramki w swoim drugim meczu dla Wolves MU wygrywa 2:0 ze Srokami
Kamyk Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Belgijski wirtuoz i miszcz techniki.....
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Belgijski wirtuoz i miszcz techniki..... ten baobab ?
Rekomendowane odpowiedzi