Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 meczyki.pl i wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Na jakim kanale leci? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 C+ Sport i już jest nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Stanley wbijaj na www.telewizjada.net. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) obserwujcie gościa z nr 14 - Kante i Drinkwatera (4) skasowali Toure na maxa, koleś zapomniał jak się w piłkę gra Edytowane 6 Lutego 2016 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Gasza City niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 No to po meczu, a nie wiezylem ze kondycyjnie wyrobia tak waskim skladem . Wasilewski bedzie mial mistrzostwo hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 a zagrał wymaganą ilość meczów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 A jaka jest wymagana ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) było kiedyś 10, ale teraz nie mam pewności https://www.quora.com/Whats-the-minimum-number-of-games-or-time-that-an-English-Premier-League-player-needs-to-play-on-a-title-wining-team-in-order-to-be-awarded-a-league-champions-medal może teraz jest 5 .... Edytowane 6 Lutego 2016 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Na razie chyba ma 2 , za duzo czasu to mu juz nie zostalo zeby poprawic ten wynik ale kto wie A z innej beczki co ten Liverpool wyprawia w końcówkach meczu....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A z innej beczki co ten Liverpool wyprawia w końcówkach meczu....... z taką obroną na czele z Sakho, to nie ma się co dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Sakho - mój ulubiony paralityk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 celne właśnie skończyłem MoTD wychodzi na to, że Lisy zdobędą tytuł dlatego że inni usilnie nie chcą go zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nie ogladalem meczu Chelsea -Utd. Mam sobie pluc w brode czy sie cieszyc ze nie zmarnowalem czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 tak dobrze żarło w I połowie..... ech zmiany tego Luja dobijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 a gadałem wczoraj z kumplem, że będzie 1:1 mały włos i bym się pomylił ała http://www.zczuba.sport.pl/Zczuba/1,138263,19595089,straszna-kontuzja-obroncy-chelsea-uwaga-drastyczne.html#BoxSportCz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) http://okonski.blog.tygodnikpowszechny.pl/2016/02/07/leicester-dlaczego-by-nie/ hm........ i analiza Zachodnego http://www.sport.pl/pilka/10,65080,19577822,taktyczny-oldschool-tak-leicester-city-trzyma-sie-na-szczycie.html . fajny felieton odnośnie 77 minuty Pshemo dobrze pisze - http://english-breakfast.przegladsportowy.pl/2016/02/08/kibic-czyli-krowa-ktora-mozna-wydoic/ Edytowane 8 Lutego 2016 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi