David Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Juve tonie... ;( ... Przykro patrzeć co się dzieje z tym klubem. Del Neri out i koniecznie wzmocnienia. Dobrze by było, żeby transfer z Javier Pastore wypalił i jeszcze kupić Neymara, który jest zainteresowany grą w Juventusie i Jefferson Farfan by się też przydał... Szkoda mi Del Piero, tyle lat gra w Juve i tylko raz wygrał z Juve Lige Mistrzów. Na zakończenie kariery to byłby piękny prezent po tylu latach, tylko teraz trzeba wygrywać . meczy mnie juz patrzenie na grej mojej druzyny kibicuje im od 1996roku i rece opadaja jak sie oglada ich porazki z Lecce czy Bologna no ale coz trzeba miec nadzieje ze nast sezon bedzie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Nowa odsłona ligi typerów Zapraszam do zabawy >> KILK << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Nowa odsłona ligi typerów Zapraszam do zabawy >> KILK << nie było uczczenia mojego skromnego zwycięstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-wloska/buffon-zostane-w-juve-do-konca,1,4195767,wiadomosc.html. Brawo Buffon :oklaski: . Takich piłkarzy najbardziej cenie. Obyście jeszcze z Del Piero poczuli smak zwycięstwa w Lidze Mistrzów. Tego Wam życzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 w LM spokojnej starosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 od samego rana próbuje się dostać na stronę uefy i zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 od samego rana próbuje się dostać na stronę uefy i zalogować Po południu ma być dostępna... Poza tym po co się pchać pierwszego dnia skoro i tak kolejność nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 od samego rana próbuje się dostać na stronę uefy i zalogować Po południu ma być dostępna... Poza tym po co się pchać pierwszego dnia skoro i tak kolejność nie ma znaczenia dzisiaj pamiętam, jutro już mogę zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Masz czas do końca miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 w końcu startują niższe ligi w niedziele szlagier Zawisza Bydgoszcz - Zagłębie Sosnowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 w końcu startują niższe ligi Ja jeszcze chwilę muszę poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 w końcu startują niższe ligi Ja jeszcze chwilę muszę poczekać jarko, na A-klase czekasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 w końcu startują niższe ligi Ja jeszcze chwilę muszę poczekać jarko, na A-klase czekasz? Nie, rezerwy wycofali w zeszłym roku z rogrywek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Zapraszamy do Ligi Typera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Kamyk sznur na gałęzi wisi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Kamyk sznur na gałęzi wisi ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 kocham to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 kocham to ja tam nie lubie fuksiarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi