akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No Real mega słabo! Wolfsburg mega mądrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Widać, że już osiagnales ich poziom tak trzymaj! W końcu Barka ma 12 zawodnika, a NIKT nie powinem go mieć to jest chore. A jak wspominasz sezonowcow , którzy płaczą, że w szkole będą się nabijac że Real przegrał, to koks. Chłopie na idź dalej na realmadrid czy barcelone czytać dzieci W rewanżu będzie ciężko twierdza zostanie postawiona i po temacie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pytanie wieczoru brzmi - co oglądać za tydzień, w rewanżach ? Zapowiadają się dwie batalie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No będzie ciekawie Błędy PSG w obronie tragiczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Widać, że już osiagnales ich poziom tak trzymaj! W końcu Barka ma 12 zawodnika, a NIKT nie powinem go mieć to jest chore. A jak wspominasz sezonowcow , którzy płaczą, że w szkole będą się nabijac że Real przegrał, to koks. Chłopie na idź dalej na realmadrid czy barcelone czytać dzieci W rewanżu będzie ciężko twierdza zostanie postawiona i po temacie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Goraczkujesz sie jak wspomniany sezonowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 to co, dzisiaj Borussia odpala w kosmos 'Pool? po demolce którą zgotowali Totkom, to raczej pewne, c'nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No to zaczynamy EDIT: 36. minuta i 0:1 LIV ale ogólnie to mecz taki sobie... Edit: 49. minuta i remis w Dortmundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Dooooobre Nie wiem które lepsze Fantastyczny mecz na Upton Park WHU nieźle miesza Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 aż mi się przypomniał wczorajszy obrazek z Arsenalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Czekam jeszcze na Payeta vs drugie foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 jest ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Kto następny ? Widzę że Real lekko podqrwiony ostatnim popisem w LM chce sobie poprawić humor przed rewanżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nie oglądam, ale z tego co czytałem to wynik nie odzwierciedla meczu. Bądź co bądź czekam do wtorku... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Alan Pardew ze swoim Crystal Palace wygrali pierwszy mecz w tym roku. Chelsea w plecy. Cienki ten Pedro niesamowicie. A pamiętam jaki zły byłem gdy podpisywał kontrakt z Blues. O Falcao z litości nie będę się wypowiadał. . po prostu wspaniały mecz Lisów nie można przestać bić brawo jak się na nich patrzy prosty futbol pressing, podania, celność, szybkość, zaangażowanie i zero zbędnych kombinacji nawet granie w dziada przynosi efekty jak u nikogo innego Drinkwater, Albrighton, Morgan, nie mogłem się napatrzeć na Hutha no i na Kante, który jest jak wrzód na tyłku, upierdliwy maksymalnie dla każdego przeciwnika grają podstawowym składem, nie ma wcale kontuzji, wszyscy uśmiechnięci no rewelacja i do tego Vardy który zrobi wtedy to, co trzeba akurat zrobić no pięknie rozczarował tylko Ulloa, no ale to już detal po prostu pięknie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 A Tottenham goni... 75. Minuta i 2:0 vs MU Edit: Niesamowite! Już 3:0 Kilka minut i po MU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 qr** jasna Wysłali ich w kosmos w parę sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 no i dzień do d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Żadne zaskoczenie. Remis przed meczem brałbym w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Żadne zaskoczenie. Remis przed meczem brałbym w ciemno miałem nadzieję na taki wynik ale jak mamy kilku słabych kolesi w drużynie, to nie maco się czarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi