stanley Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Ma bodajże 18 lat dopiero przecież... A kwota to 35 mln + bonusy za osiągnięcia... jestem ciekaw czy z transferem MU to nie były tylko plotki Jeżeli nie, to pokazuje jak nieudolny jest dyretkor sportowy MU... bo przepłacać to on potrafi sporo Hated, adored, never ignored - M.U.F.C 1:1 qrw, luj aż wstał z ławki
Damian Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Podjaral się jakby nowy kontrakt dostal Edytowane 10 Maja 2016 przez Damian
stanley Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 bramka, ja za dawnych czasów, wszystko w biegu
akjam Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Będzie dobra końcówka 2:2 2:2, co na to luj ? luj van dżi teraz cicho siedzi
stanley Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 już po meczu, oni dwie bramki strzelają na trzy/cztery mecze może przynajmniej go wyebią
stanley Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Januzaj tak naprawdę, obydwa zespoły nie zasłużyły na LM po tym sezonie powinni jeszcze dostać każdy po liściu na obudzenie oby to był krzyż na drogę dla LVG
pajda Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Żenada dobrze ze nie wejda do tej ligi mistrzów
Kamyk Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 rozumiem, że przegrał mecz z WHU, które pod ręką Bilicia gra świetny futbol nie mam z tym większego problemu wqrwia mnie natomiast sezon, jako całokształt bo to nie w osttnim meczu wszystko się sypnęło w kolejkacj 16,17 i 18 przegrali kolejno z Bournemouth, Norwich CIty (które zaraz spadnie) i ze Stoke tutaj może niech mundrala z Holandii coś powie? co to miało być? to jest drużyna wydająca ćwierć bańki pod jego rządami? niech wypier..... w podskokach tulipany sadzić, a potem podlewać sio . hm ruszył sezon ogórkowy? http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/le-parisien-agent-cristiano-ronaldo-dogadal-sie-z-paris-saint-germain/16p3sv
Damian Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Tylko ciekaw jestem czy Real ma jakąś alternatywę dla CR7
Rekomendowane odpowiedzi