pasio85 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 witam audi zakupilem pol roku temu.Jestem jak narazie szczesliwym posiadaczem. czekam na wasze opinie. wyposazenie el. szyby i lusterka centralny zamek +domykanie szyb + alarm climatronic dwie poduszki wspomaganie el. reg. swiatel ABS immobilizer alu 17 AEZ BIMO lampy przednie po lifcie
Gwerty Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 byś o opis się postarał i fotki środka
Bogumił Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Niektórzy napiszą, że głupoty wypisuję ale uważam, że na ciemnych samochodach fajnie się prezentują na krawędziach dookoła okien srebrne listwy - dlatego myślę, że Twoja bryka fajnie by się prezentowała z takim "modem". Fajne masz felgi. Przydało by się trochę więcej zdjęć środka.
pasio85 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 wiecej zdj srodka i pelen opis bedzie jutro
bielik Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 bardzo fajna audiczka. z zewnątrz mi się podoba. też na ten silnik polowałem ale w passacie b5 i wyszło audi z gruźlikiem. pozdro
kubson Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ładna ;] Widze z przodu juz lampy poliftowe
Kierownik Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 kolego ARG to ty napewno nie masz ... na 99% masz ADR-a ARG byly po 99 roku ładne autko , powodzenia w eksploatowaniu zyczę :>
valdi80 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 kolego ARG to ty napewno nie masz ... na 99% masz ADR-a ARG byly po 99 roku ładne autko , powodzenia w eksploatowaniu zyczę :> też tak myślałem, bo ja mam ARG. Autko fajne, ale proszę Cię popraw to "cz" w wyrazie paczcie na "trz" aby było patrzcie Sorki ale aż razi
Coleman Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ładne wozidło oby jak naj dłużej Ci służyło Ile koleszko dałeś za aluski
pasio85 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 za felgi zima dalem 1000zl. Bez opon
gurban6 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ładne fele Lampy polift Siodełko kierowcy Pozdrawiam.
pasio85 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 pokrowiec mam na siedzeniu kierowcy troche szpeci ale jest tam dziure i chcialem ja zakryc bede musial fotel wymienic
maja-m Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Na pierwszej focie ten felunek wygląda jak 16 , za taką kase trzeba było kupić avusy 17 ale każdy ma inne gusta. Tak na początek może ściągnij z klapy oznaczenia
pasio85 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 ale to sa 17 a nie 16 tylko wysoko patrzy bo nie ma gleby i tak sie wydaje
Armi Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Niektórzy napiszą, że głupoty wypisuję ale uważam, że na ciemnych samochodach fajnie się prezentują na krawędziach dookoła okien srebrne listwy - dlatego myślę, że Twoja bryka fajnie by się prezentowała z takim "modem". Fajne masz felgi. Przydało by się trochę więcej zdjęć środka. Jasne, że fajnie to wygląda ale tylko gdy chromowane listwy są oryginalne (po prostu grube i błyszczące) bo jak są to zwykłe paski z allegro to wstyd i hańba Ja bym zostawił tak jak jest, ewentualnie pokusiłbym się o jakieś delikatne obniżenie.
pasio85 Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 wlasnie najblizsze plany to obnizenie autka, sprezyny+amortyzatory
Rekomendowane odpowiedzi