Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL A4] Spalanie, osiągi, ile km na baku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie , skoro takimi wynikami sypiecie to moze najlepszym rozwiązaniem będzie jak ktoś z Was pojawi sie na Zlocie letnim wtedy odrazu zobaczymy jak to jest z Waszą "agresywną" jazda i spalaniem rzędu 6 max7 litrów w mieście = > BREDNIE opowiadacie !!!!!

Albo zróbmy że zapraszam do Krakowa jeśli ktoś będzie miał wynik przy jeździe w dzien po Kraku poniżej 7,5 litra to stawiam BAK paliwa gratis +zwracam koszty przyjazdu i powrotu do domu !!!!!!! Jak to mówicie przy agresywnym stylu jazdy !! oczywiscie nie mówie tutaj o silnikiach 2,5 TDI

Mysle ze koledzy z Krakowa też cos od siebie dołożą!

KMK => przyjedź wreszcie na spota zweryfikujemy Twoje spalanie LIVE :evil:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 622,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja powiem tak mam AJM-a po lekkim chipie,srednie mam 6,9-7,2.W miescie wiele wiecej a juz nie licze ostrej jazdy bo z 9 raczej bym nie zszedl wiec 6L w B6 ktory jest ciezszy i ostro jadac kazdy bieg choc do 3,5 tys jest wg mnie nie realne.Trasa u mnie bedzie okolo 6L jeszcze przed chipiem-gdzies pisalem na ten temat :good:

Opublikowano

Trasa to zupełnie coś innego bo i mi spalał przy lajtowej jeździe 6 stke ale przy ostrej jeździe juz było 7 i wiecej :gwizdanie: ale nie uwierze że w miescie przy AGRESYWNEJ jezdzie w godzinach szczytu auto spala 6-7 litrów

ps. wszystko zalezy jeszcze od tego jak ktoś rozumuje słowo AGRESYWNIE :gwizdanie:

Opublikowano

Trasa to zupełnie coś innego bo i mi spalał przy lajtowej jeździe 6 stke ale przy ostrej jeździe juz było 7 i wiecej :gwizdanie: ale nie uwierze że w miescie przy AGRESYWNEJ jezdzie w godzinach szczytu auto spala 6-7 litrów

ps. wszystko zalezy jeszcze od tego jak ktoś rozumuje słowo AGRESYWNIE :gwizdanie:

No tak masz 6 gear wiec trasa to bajka,6L w korkach to nawet bez agresji chyba sie spali lekko ?? A z agresja z 7 L raczej sie nie zejdzie racjonalnie patrzac nie ma szans Agresja + korki i mniej niz 7 Ja bym obstawial kolo 9+ czasme mala agresyjka :wink4:
Opublikowano

Hmm tak sobie czytam wypowiedzi Panów z Krakowa, uskarżających się na mega korki.

Mieszkam w Warszawie i to miasto raczej też należy do zakorkowanych szczególnie

w szczycie porannym i popołudniowym. Ale chyba nie tak jak niesczęsny Kraków :polew:

skoro wasze 1.9 TDI (cuber) palą do 16l/100km :shocked:. Mój 2.5 TDI max 12l-13l spala,

przy spokojnej jeździe znacznie mniej. Patrząc na to spalanie to korki musicie mieć potężne :polew:.

Czy nie szybciej i taniej co niektórzy Krakowanie by do pracy docierali, gdyby na rowery się poprzesiadali ??

:gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

przeciez my z wydawaniem kasy na paliwo nie robimy problemu.. to inni w tym wątku nam sumują ile wydajemy...

i to jest żenujące.

Widzisz kolego aby ktoś w KRK miał problem z wydawaną kasą na paliwo? bo ja nie?

Kraków jest mniejszy to fakt ale teraz jest jeden wielki remont całego miasta , 3 lub 4 newralgiczne skrzyżowania i dodatkowo 20km odcinek obwodnicy idzie jednym pasem co powoduje że jadę do pracy 10km - 1:30h i co? jakie ma być spalanie? 7? :gwizdanie: a może klime wyłączyć jeszcze , co?

zresztą no coments

Opublikowano

przeciez my z wydawaniem kasy na paliwo nie robimy problemu.. to inni w tym wątku nam sumują ile wydajemy...

i to jest żenujące.

Widzisz kolego aby ktoś w KRK miał problem z wydawaną kasą na paliwo? bo ja nie? ...

A czy z mojej wypowiedzi wynika, że w "KRK" ma ktoś problem z wydawaniem kasy.?

Opublikowano

Czy ta bezsensowna dyskusja kiedys Wam sie znudzi ... ? :naughty:

Opublikowano

czyli kolejne nasze zaproszenie do Kraka nie wychodzi :mysli: dziwne ciekawe czego się obawiają

:mysli: zapewne że spalonie wzrośnie do normalnych poziomów :gwizdanie:

wyjdzie Wam zaproszenie tylko zacznijcie :mysli: jak większość posiadaczy :a4fan:

Jeżdżę :a4fan: od ośmiu lat, wiesz, dlaczego

Bo kiedy można poszaleć to wiem, że mogę na nią liczyć :thumbup: i spalanie wtedy nie ma znaczenia :gwizdanie:

Jak podróżuję z rodziną to zapewniam im należyty komfort i bezpieczeństwo i spalanie też nie ma znaczenia :gwizdanie:

Bo ma to coś. :hi: bezcenne

Robie miesięcznie ok. 1, 5 tys. km, więc to ja mam w du..e ile spala, bo to jest nic w porównaniu z ........

Co nam ma wyjść :polew: Myśleć Kolego to my umiemy i nie Twoja to sprawa :)

Nie wiem jak możesz poszaleć w kapeluszu :polew: i sam piszesz że nie ważne jest wtedy spalanie :gwizdanie: i zapewne napiszesz że masz wtedy na fisie--- 6,5 -- :polew:

jeśli masz to w D.... to po co piszesz takie brednie.

Dużo naszych kolegów ma rodziny ja też , i to jest oczywiste /widzę że nie dla wszystkich / jeżdzi z Nimi powoli i ostrożnie. :)

Ja i Cuber piszemy że przy ostrej jeżdzie po miście mamy duże spalanie :) i o co to wszystko o co nam chodzi :) TYLE

A jak Tobie to sie wydaje nie prawdą to Twój problem.

Co innego jazda spokojna, poza miastem na trasie ,moze byc wtedy na fisie 7,0 albo 6,5 :)

Nie rozumiem więc .....

Opublikowano

Panowie, litości EOT

Opublikowano

Ale chyba nie tak jak niesczęsny Kraków :polew:

:mysli: żenua w Twoim wykonaniu chłopie :gwizdanie:

skoro wasze 1.9 TDI (cuber) palą do 16l/100km

Palą przy bardzo szybkim i agresywnym poruszaniu sie po miescie wraz z kilkoma innym chlopakami z klubu :kox: coż poradzić dla Was Agresja to dla Nas zapewne jazda emerycka :naughty:

Pare tygodni temu w Krakowie koreczek ul.Nowohucka , wiem wiem kazdy może sobie walnac taką fotke po przejechaniu 100 m no ale w jakim celu miał bym to robic.....

f573e55b5b7e7162.jpg

[br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 10:26 _________________________________________________ps. z mojej strony tyle , czekam tylko na chętnych którzy przyjada do Kraka potestować spalanie przy agresywnej jeżdzie chce zobaczyc te Wasze 6-7 :naughty::naughty:

Opublikowano

Wczoraj wracałem pół-agresywnie do domu o 23 - spalanie jak na obrazku:

0186cf4633efd793.jpg

Opublikowano

Grześ, przecież oni nigdy nie nadążą za nami, to i takiego spalania nie osiągną, zostaną w tyle już po pierwszych 500 metrach z gałami przyklejonymi do przedniej szyby, tak jak napisałeś ich agresywna jazda to dla nas emeryt w kapeluszu i zakończmy ten temat bo robi się to nudne :wink4:

Opublikowano

a ja to jestem poł-agresywna jak czytam to co piszecie :tongue4:

moj pali 6-7 l i za cholere nie chce wiecej :polew:

Opublikowano

Będziesz na zlocie ? Dasz na 1/2h autko i zobaczymy czy nie spali więcej.

Założę się, że FIS wskaże ponad 10L :naughty:

Opublikowano

Cuber chętnie się przejedzie :polew:

Opublikowano

no chyba ze bedziesz pił te rope zamiast czegos mocniejszego kolego

* poprawiłem cytowanie :wink4:

Opublikowano

Cuber chętnie się przejedzie

Od razu cuber ... a ja to co ?

Po prostu weźmiemy z cubrem to autko - ja się przejadę 15 minut, cuber drugie 15 minut i zobaczymy co wskaże FIS - na pewno będzie to liczba dwucyfrowa :naughty:

Opublikowano

:oklaski:

Opublikowano

Cuber chętnie się przejedzie

Od razu cuber ... a ja to co ?

Po prostu weźmiemy z cubrem to autko - ja się przejadę 15 minut, cuber drugie 15 minut i zobaczymy co wskaże FIS - na pewno będzie to liczba dwucyfrowa :naughty:

no tak ale Tobie wyszło 10 L a Jemu 15.....