Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL A4] Spalanie, osiągi, ile km na baku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu weźmiemy z cubrem to autko - ja się przejadę 15 minut, cuber drugie 15 minut i zobaczymy co wskaże FIS - na pewno będzie to liczba dwucyfrowa

mysle ze napewno bedzie dwucyfrówka :cool1:

Waskipl ale mu wyszło po 23-ciej wiec spalanie OK :good:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 622,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale myslę że się dogadacie ....

Opublikowano

ale myslę że się dogadacie ....

To nie ulega wątpliwości :tongue4:

Dobra, koniec OT.

Opublikowano

PO prostu weźmiemy z cubrem to autko - ja się przejadę 15 minut, cuber drugie 15 minut i zobaczymy co wskaże FIS - na pewno będzie to liczba dwucyfrowa

mysle ze napewno bedzie dwucyfrówka :cool1:

Waskipl ale mu wyszło po 23-ciej wiec spalanie OK :good:

Po 23 to mi wychodzi 7,7 tak jak na trasie :polew:

Opublikowano

ja mam teraz na FISIE srednie 8.4L ( wiekszosc miasto .... sprawnie i szybko ;) )

Opublikowano

A ja to bym ten wątek w ogóle zamknął.. :thumbdown: (albo przeniósł do Na każdy temat) Przecież każdy jeździ w inny sposób, w innym, mieście, na różnych trasach, a nawet na tej samej trasie ten sam samochód spali albo więcej albo mniej.. A tak ciągną się takie dyskusje, bo komuś przy agresywnej jeździe(w korkach) przy silniku 2.7l pali 5 l, a drugiemu w 1.6 pali 15.

I sie zaczyna :evil: dobrze, że nie ma tematu - "Długości hamowania z różnych prędkości" to by był sajgon dopiero :naughty: :naughty:

A pewnie jakby przejrzeć dokładnie wszystkie wątki :shocked: to by sie okazało, że co po niektórzy mają na tej samej trasie mają rozbieżności w spalaniu od 2l do 25l :tongue4:

Opublikowano

Też jestem za zamknięciem tej bezsensownej wymiany zdań.

Dodatkowo mi na skrzynkę mailową przy każej nowej odpowiedzi przychodzą powiadomienia :tongue4:

Opublikowano

Dodatkowo mi na skrzynkę mailową przy każej nowej odpowiedzi przychodzą powiadomienia :tongue4:

Naciśniesz "Powiadamiaj", naciśniesz "OK" i przestaną przychodzić. I wszyscy zaczną być zadowoleni

Opublikowano

To wiem ale ja chcę żeby przychodziły powiadomienia ale nie w takiej ilości. Już w tym temacie jest 106 stron - to chyba rekord :notworthy:

Opublikowano

Panowie bez :ot: :gwizdanie:

Opublikowano

Wczoraj wracałem pół-agresywnie do domu o 23 - spalanie jak na obrazku:

a ja to jestem poł-agresywna jak czytam to co piszecie :tongue4:

moj pali 6-7 l i za cholere nie chce wiecej :polew:

Jesli to nie byl zart to jezdzisz jak emeryt :rolleyes: Jak by pojezdzil tym AJM-em szybko agresywnie to spokojnie bedzie wynik dwucyfrowy 10..i wiecej
Opublikowano

Może by jakiś mod zaczął kropkami obdzielać za uporczywe OT :wtf::ot:

Ile można?!

Opublikowano

Może by jakiś mod zaczął kropkami obdzielać za uporczywe OT :wtf::ot:

Ile można?!

Konfident :evil::decayed:

Opublikowano

Panowie i Panie, piszemy na temat :baseball:

Opublikowano

Rycerka Górna - Rycerka Dolna spalanie 6,1 litra/100km

Opublikowano

Stary to odległosc 5km wiec co ty piszesz o spalaniu????Ludzie dajcie spokój.Jakie to spalanie srednie trasa miasto? :polew: Tam jest w miare prosta droga i odległosc 5 km wiec to zaden test spalania
Opublikowano

Admin prosił żebyśmy pisali na temat więc piszę o spalaniu :tongue4:

Jutro pojadę Rycerka Dolna - Rycerka Górna napewno spalanie będzie większe,bo będzie pod górkę :tongue4:

Opublikowano

Admin prosił żebyśmy pisali na temat więc piszę o spalaniu :tongue4:

Jutro pojadę Rycerka Dolna - Rycerka Górna napewno spalanie będzie większe,bo będzie pod górkę :tongue4:

Jak masz takie rzeczy pisac to lepiej nie pisz wcale :gwizdanie:

Dzięki :good:

Opublikowano

jak jezdzilem do kielc, ropka byla wtedy o ok 1 zl tansza to robilem ta trase za 50 zeta, a mam dokladnie 160 km w jedna strone co razem daje 320 i popoludniu lapaly mnie korki na alejach, albo jak jechalem obwodnica kolo tandety, a zeby dolac jeszcze oliwy do ognia :radocha: to autko bylo wiecej niz troszke zaladowane i :JC_fan: tez chodzila, lubie tankowac ale co ja jej poradze ze tyle pali :sesese:

co do spalania 1,9 tdi wynoszacego ponad 10 litrow -- kiedys myslalem, ze zeby tyle ropy spalic to trzeba jezdzic omega 2,5 w tedesie, albo jakims kronklem 2 tonowym, to bylo kiedys dla mnie niewyobrazalane, nie uwierzylbym w to, teraz po postach KR widze, ze sie da[br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 13:29 _________________________________________________

Ale chyba nie tak jak niesczęsny Kraków :polew:

:mysli: żenua w Twoim wykonaniu chłopie :gwizdanie:

skoro wasze 1.9 TDI (cuber) palą do 16l/100km

Palą przy bardzo szybkim i agresywnym poruszaniu sie po miescie wraz z kilkoma innym chlopakami z klubu :kox: coż poradzić dla Was Agresja to dla Nas zapewne jazda emerycka :naughty:

Pare tygodni temu w Krakowie koreczek ul.Nowohucka , wiem wiem kazdy może sobie walnac taką fotke po przejechaniu 100 m no ale w jakim celu miał bym to robic.....

f573e55b5b7e7162.jpg

[br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 10:26 _________________________________________________ps. z mojej strony tyle , czekam tylko na chętnych którzy przyjada do Kraka potestować spalanie przy agresywnej jeżdzie chce zobaczyc te Wasze 6-7 :naughty: :naughty:

kolego cuber, zdejmij prosze noge z gazu jak stoisz na czerwonym :nabijasie:, juz wiemy, wygrales konkurs na najwieksze spalanie, ok :nabijasie:, ale ja tez lubie sobie pochodzic po kraku i czy nie mozna by mniej wdychac tego smogu :sarcastic:

Opublikowano

A mi ostatnio w jezdzie po samym mieście średnie pokazuje 9,5 l/100 :good: