Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL A4] Spalanie, osiągi, ile km na baku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kraków-Sobieszowo 9,9 l/100 km

Sobieszowo-Kraków 10,5 l/100 km

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 622,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trasa Wrocław- Świnoujście, Świnoujście-Wrocław. Jazda w 4 osoby + cały bagażnik toreb itd, prędkość ok 100-110 km/h, czasem agresywne wyprzedzanie. Spalanie 7.4 litra :)

Opublikowano

Witam

!,9 AFN Automat

Srednio 5,5 l

Trasa do 2 tyś obrotów 4,5 l

Miasto 7l

Pozdrawiam

Opublikowano

A ja za to na trasie Szamotuły (38 km od Poznania)- Szklarska poręba - Szamotuły w 4 osoby i bagażnik praktycznie po brzegi spaliłem 5.4 l/100km

Opublikowano

Rzeszów-Warszawa-Sobieszewo-Hel-Sobieszewo-Warszawa-Rzeszów + kilka razy po Gdańsku (1842 km)

Średnie spalanie wg FIS 6,9

Opublikowano

Rzeszów-Warszawa-Sobieszewo-Hel-Sobieszewo-Warszawa-Rzeszów + kilka razy po Gdańsku (1842 km)

Średnie spalanie wg FIS 6,9

Kraków-Sobieszewo -Sopot - Kraków 1400km średnia z FISa 9,8

gdzie się dało pełny ogień :evil:

Opublikowano

gdzie się dało pełny ogień :evil:

problem w tym, że takich miejsc jest bardzo mało..., a jak juz są to z towarzystwem jakis meganek :polew:

Opublikowano

problem w tym, że takich miejsc jest bardzo mało..., a jak juz są to z towarzystwem jakis meganek

od Łodzi do Krakowa :naughty: tylko zwalnianie jak krzyczeli na CB ze misiaczki :evil:

Opublikowano

problem w tym, że takich miejsc jest bardzo mało..., a jak juz są to z towarzystwem jakis meganek

od Łodzi do Krakowa :naughty: tylko zwalnianie jak krzyczeli na CB ze misiaczki :evil:

zawsze mogłeś jechać przez Częstochowe :polew:

Opublikowano

zawsze mogłeś jechać przez Częstochowe :polew:

widać że do szkoły miałeś pod górkę...

miało być śmiesznie a wyszła znowu żenua , proponuje nauczyć się topografii polski.

Opublikowano

zawsze mogłeś jechać przez Częstochowe

hmmm a niby któredy jechałem ( jechaliśmy ) :mysli::wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

zawsze mogłeś jechać przez Częstochowe

hmmm a niby któredy jechałem ( jechaliśmy ) :mysli::wallbash: :wallbash: :wallbash:

to Wam przypomne co napisał Trzeniu

Kraków - Częstochowa (80-240) 9,6/100 średnio 140km/h

teraz jasne z tą Częstochową-jechać nie marudzić :polew:

Opublikowano

dalej nie wiem o co Ci "biega" :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

alex nie kompromituj się jeszcze bardziej :gwizdanie:

Opublikowano

o,alex comeback

jest alex,jest zabawa :naughty:

Opublikowano

trasa 8,7 :cool:

Opublikowano

dalej nie wiem o co Ci "biega" :gwizdanie: :mysli:

napisałem tak z przekory, a chodziło mi o to, że gdybyś pojechał Częstochowa-Kraków tak jak Trzeniu to byś nawet nie zauważył tych misiaków.

Ja miałem na trasie Wieluń-Częstochowa-Kraków i z powrotem średnią z FIS-a 6,0 ruch był duży i za bardzo poszaleć nie było można.

Wieluń-Lubań-Wieluń średnia 5,9 i mówcie co chcecie ale dla mnie to norma.

Opublikowano

pomiary z moich ostatnich 1000km spalanie w cyklu mieszanym ok. 7 l/100km w miarę dynamiczna jazda

Opublikowano

Skoro mówimy o spalniu to moje auto pali zależnie od mojego humoru :polew: od około 6,5 (gdy jadę jak emeryt [110 na 6 biegu] do 13 l./100 km (przy bardziej :) miejskim dynamicznym przemieszczaniu się), oczywiście bez gazu w podłodze przy czerwonym świetle :polew: co morze wskazywać na agresywną jazę kolegów z Krakowa :polew:

Opublikowano

Skoro mówimy o spalniu to moje auto pali zależnie od mojego humoru :polew: od około 6,5 (gdy jadę jak emeryt [110 na 6 biegu] do 13 l./100 km (przy bardziej :) miejskim dynamicznym przemieszczaniu się), oczywiście bez gazu w podłodze przy czerwonym świetle :polew: co morze wskazywać na agresywną jazę kolegów z Krakowa :polew:

hehe gdybyś Ty wiedział co znaczy agresywna jazda po krakowsku :polew: :polew: :polew: