Mateo87 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 No dobra czas i na mnie zeby tu cos napisac!! Jestem posiadaczem Jakies dane samochodu: - 1.8 benzyna (125KM) + LPG To na poczatek. Male zmiany: -Felgi org.-16/205/55 -Tylnie lampy -Lexus -Kierunkowskazy boczne-clary -Car audio-org.audi do tego wzmaczniacz sony xplouder 1200watt i tuba JBL 1000watt radio JVC ale nie pamietam jaki model!! -i we wtorek nakladki na lusterka :> W planach!! -Przednie lampy po 2 livce -Szyby delikatnie lustrzane -Skóra dwu kolorowa -Felgi 17 z rantem -Przedni zderzak od S-line -no i pewnie jeszcze cos dojdzie!ale jeszcze sam niewiem!! No dobra to kilka fotek: Piszcie co sadzicie: Ale cos nie moge zdjec godac?? po co wszyscy piszą , fotki fotki , gdzie fotki , czemu nie ma fotek ?? nabijacie sobie posty czy co? kolega napisał że nie umie wklić to mu napiszcie jak, jak już musicie coś pisać. kasuje wszystkie zbędne wypowiedzi troche pomogłem Dobra cos tam poszlo
Gość Keżor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 -Przedni zderzak od S-line jest zderzak od S4 nie ma s-line w B5
Mateo87 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 No dobra ale s4 to jest linia od s,czyli s-line jest to roznie pisane Dzieki za pomoc
Gość Keżor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 hihi masz ten sam znaczek co ja na klapie "audi" albo 'kurcak w cieście na otro' kratke do przedniego zderzaka polecam z allegro tani zamiennik, sam mam i nie różni sie od orginału, no może ceną lampki z tyłu takie ciut kiepskawe, jest dużo ładniejszych typów. ogólnie bardzo ładne , ale posprzątaj sobie w środku [br]Dopisany: 05 Sierpień 2007, 14:39 _________________________________________________no i ramki klubowe obowiązkowo, można sie jeszcze zapisywać
Mateo87 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 wiem lampy tylnie zmieniam na czerwone i ledami!!a wsrodku posprzatalem puzniej jak juz zrobilem kilka fotek!!A w przyszlym tygodniu dodam pare nowych
Gość spedyt Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ładny sedan Planowane zmiany na + :th:
cayenne Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Bardzo ładnie. Plany daleko posunięte.Oby Ci się udało.
Pelex Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ładna życze powodzenia w przerabianiu twojej maszynki tylko nie przesadż
Gość nuti Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ładna żabka, masz abitne plany trzymamy kciuki.
Szuder Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ładna, ale lampy tył paskudne pozostałe planowane zmiany obiecujące
siwykrzych Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mozliwa fajny kolorek , plany na duzym poziomie
moskal Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 zmien koniecznie lampy z tyłu , juz czarne lexy ładniej wyglądaja. pozdrawiam[br]Dopisany: 06 Sierpień 2007, 14:50 _________________________________________________a tak na marginesie to mam taki sam kolorek :>[br]Dopisany: 06 Sierpień 2007, 14:56 _________________________________________________i taki sam silnik :>
Gość rob Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 do zmian koniecznie dorzuć wymianę tylnych lamp
Mateo87 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No to juz mam male zmiany!! Juz sa nakladki na lusterka!! Jutro przyciemnienie szyb! :> oliwkowe lustrzane stylu ciemniejsze z przodu jasniejsze :drool: I zorientowalem sie ze skora dwu kolorowa wyniesie mnie 2500zl!! To chyba dopiero po sezonie!! No i lamp nie moge znalesc! Moze wy wiecie gdzie szukac?? Jak cos to piscie!! No i sa nowe zmiany!!!Nakladki na lustereczka i szyby!!OLIWKOWO LUSTRZANE Dam pare fotek jak to wyglada: http://img105.imageshack.us/my.php?image=zaba5mj3.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=zabka4js4.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=zabka2cp7.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=zabka6cr3.jpg
Tony Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 I zorientowalem sie ze skora dwu kolorowa wyniesie mnie 2500zl!! Gdzie tak tanio szyją ? Może jednokolorowa (chcę całą czarną) będzie jeszcze tańsza? Ja się orientowałem jeszcze jak miałem VW Polo z 2002 w JAVA Car Design, ale tam sobie życzyli 4k
micek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Bardzo elegancki warm - maz dylizans pokarzmy chlopakom czym sie wozimy hehe tak 3mac :th:
pesieka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Bardzo ładna (zabka) Polecam tylko zmienić lampy przód na ori po II lif. a jeśli chodzi o lampy tylne, jak mają być nie ori to poszukaj coś ładniejszego
blaster99 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 fajna tylne lampy na poliftowe , koniecznie
Rekomendowane odpowiedzi