Nosb Opublikowano 26 Września 2007 Autor Opublikowano 26 Września 2007 Kunio to te turbiny sa takie lipne do regeneracji czy moze tacy "spece" ją regenerowali ?
Kunio Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 nie wiem, zrob i sie okaze czy tacy spece mi naprawiali czy rzeczywiscie lipne są
Reggi Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Widziałem autko na cultstyle , podoba mi sie i dobra robota z bi.. :oklaski: zmieniłbym lampi tylne na clary [z diodami tez fajny gips] fele na jakies pełne ala MAM albo z Porshe
Nosb Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Tylnie lampy na razie zostana te : mam wazniejsze wydatki... Felgi tez Ogolnie zima idzie Wiec stylistyke odpuszczam Na pierwszej stronie foto ksenonków [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2007, 15:42 _________________________________________________Aktualizejszyn
luQas Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wywal ten zderzak z Zywicy bo szpeci Ci te Auto
Nosb Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Idz gnomie jeden w las Troche szpachli złapał ale zywicy nie potrzebował
Nosb Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Ale urwal Kolego dzieki ale en watek niezle odgrzebales juz o nim zapomnialem
PABLO Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Jak mu się chciało to szukać albo fartem znalazł ten wątek , ja też dawno o nim zapomniałem
Rekomendowane odpowiedzi