grzesiu15 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witajcie Dzisiaj zakupiłem w końcu swoje pierwsze autko oczywiście wybór padł na Audi A4 B5 1.9 TDI, 90 KM poniżej parę zdjęć. Narazie większych planów nie mam lecz okaże się w trakcie użytkowania ] EDIT: Parę nowych fotek, może nie są najlepsze bo nie mam lepszego aparatu, jedynie cyfrówka.
I r o Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 z silnikiem i wyposażeniem nie zaszalałeś tylko kolor słuszny szerokości
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 szkoda że nie klimatronic :gwizdanie: ale i tak piękna oby służyła PS modzić i tak zaczniesz bo to jak choroba,ja też nic nie planowałem a zobacz http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahuzabka_felunek_17_z_parapetemglebalampy_polift_foty_str_1-t96509.0.html
gurban6 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Autko kupiłeś od kogoś z klubu Widać że zadbane.Aby słuzyło
grzesiu15 Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 Kupiłem z komisu bo jakiś koleś oddał i właśnie po ramkach przy tablicach zauważyłem, że auto te miał wcześniej jakiś klubowicz Lecz na forum nie znalazłem go
KoDi Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Bardzo ładna i zadbana podobna do mojej A4, tylko że troszkę słabiej wyposażona... Pozdrawiam
tchorzo Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Ładna zabawka szerokości i przyczepności życzę
Luka3s Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 świetny kolorek całkiem w porządeczku samochodzik, a bez klimy da się przeżyć Na zime idzie chromy jakieś bym tu wsadził lux. Powodzenia pozdrawiam szerokiej
grzesiu15 Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 Dzięki wszystkim. Mam takie pytanko czy powinno być podświetlenie panelu do sterowania ogrzewaniem i nawiewem?
Luka3s Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Nie w każdym jest. U mnie np nie ma. Ale da się to zrobić według uznania
grzesiu15 Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 Bo właśnie dzisiaj wracałem jak było ciemno i zauważyłem, że nie ma podświetlenia. Dzięki za informacje
Armi Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Bo właśnie dzisiaj wracałem jak było ciemno i zauważyłem, że nie ma podświetlenia. Dzięki za informacje Da się dorezać, montowałem u siebie :gwizdanie: Nie montuj tylko chromów z allegro bo to taka sama wioska diodowe paski w zderzaku.
grzesiu15 Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Opublikowano 10 Lipca 2010 Wie ktoś z was może jak rozszyfrować naklejkę z bagażnika co powinno być na wyposażeniu?
egon47 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 http://www.audiklub.org/wyposazenie.html a podświetlanie nawiewow bylo w poliftach od 99r
Coleman Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 ja mam taki sam identyczny bardzo mi dobrze sluzy i oby tobie tez jak najlepiej sluzyl pozdrawiam
pawel1985 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 no i co ja tu widze moja była sie ukazała dbaj jak i ja dbalem , bo widać w jakim jest stanie mimo rocznika, szerokości, tylko cos sie nie postarałeś z tymi zdjęciami mam lepsza sesje , podswietlenie nawiewu bylo ale z czasem zaczelo mi to migac az wogole zgasło widac jakas dioda która to podswietla w srodku sie przepalila ja nie wymienialem tego mi to nie przeszkadzalo,moze nie jest zbyt bogato wyposazona ale posiada np moduł komfortu czyli domykanie szyb i szyberdachu z pilota
grzesiu15 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 Kilka nowych fotek w pierwszym poście
KANAL Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Dzięki wszystkim. Mam takie pytanko czy powinno być podświetlenie panelu do sterowania ogrzewaniem i nawiewem? http://www.audiklub.org/wyposazenie.html a podświetlanie nawiewow bylo w poliftach od 99r Nie w każdym jest. U mnie np nie ma. Ale da się to zrobić według uznania Zle kolege zrozumieliscie. Jemu nie podswietlaja sie galki od sterowania nawiewem a to bylo w kazdej A4... nawet w polonezach bylach wiec tu musialo byc
pawel1985 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 grzesiu15 zostaly mi jeszcze ori felgi stalowe na zimowych oponach plus ori kolpaki audi oddam nie drogo jak bys byl zainteresowany to pw
.Szczepan. Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam nowego klubowicza z bialego Widze że Pawła autko szybko znalazło właściciela a właściciel komisu zbił majątek na naszych golfach i trochę mu plac oczyściliśmy :gwizdanie: Nich ci dobrze służy no i oczywiscie zapadaj na spoty
Rekomendowane odpowiedzi