Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Gliwice, Katowice, Rybnik i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bodajże Stanley, czarne B5 w avancie, czarna ramka grilla, widziany o 16:55 na Sokolskiej jechał w stronę Oblatów, minęliśmy się na światłach, tyle że ja jechałem w stronę Chorzowskiej :hi:

to my, to my ! :dance:

tak to wy i czarna ramka grilla? :polew:

:chytry:

może koledze się coś pomyliło ... o tej porze to musieliśmy być my bo reszta się zgadza :mysli:

No to może mi się przywidziała ta ramka :polew: :polew: :polew:

to byliśmy MY :decayed:

sorki, że Cie Fudi nie widziałem, ale chodnikiem szła fajna d*pa :wink4:

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 281,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ponownie pozdrawiam dwóch kierowników A4 którzy zostawili wczoraj późnym wieczorem samochody zaparkowane pod Silesią od strony Saturna na tym parkingu. Srebrne B5 w sedanie, czarne środki lamp, numery SK, ramki klubowe oraz srebrny avant B5 z "Quattro" na grillu także na SK, przyznać się kto to, bo byłem na 2 ostatnich spotach i nie kojarzę :gwizdanie:

Opublikowano

Ponownie pozdrawiam dwóch kierowników A4 którzy zostawili wczoraj późnym wieczorem samochody zaparkowane pod Silesią od strony Saturna na tym parkingu. Srebrne B5 w sedanie, czarne środki lamp, numery SK, ramki klubowe oraz srebrny avant B5 z "Quattro" na grillu także na SK, przyznać się kto to, bo byłem na 2 ostatnich spotach i nie kojarzę :gwizdanie:

nie pojawiają się na spotach :thumbdown:

Opublikowano

dzisiaj w Rybniku na ul.Wodzisławskiej widziana czarna B7 w sedanie z rej KR...EJ :cool1:

Opublikowano

Dziś znów na parkingu pod Silesią od strony Tesco ten sam chyba sedan B5 srebrny tylko dziś widziałem tył samochodu, rejestracja SK, tylne lampy red-white (clear) depo chyba, 1.8T, naklejka klubowa na klapie + ramki :hi:

Opublikowano

Dziś znów na parkingu pod Silesią od strony Tesco ten sam chyba sedan B5 srebrny tylko dziś widziałem tył samochodu, rejestracja SK, tylne lampy red-white (clear) depo chyba, 1.8T, naklejka klubowa na klapie + ramki :hi:

to będzie kolega który już na spoty nie jeździ A4 Siano :gwizdanie:

Opublikowano

to będzie kolega który już na spoty nie jeździ A4 Siano :gwizdanie:

on jeszcze żyje ? :gwizdanie:

Opublikowano

5 minut temu Jakieś czarne B6 w avancie na blatach SG pod moim domem... krzywo stało jakby miało z jednej strony koła 16 a z drugiej 19... :decayed:

A jako iz kupiłem sobie lustrzanke na wczasy na ktore jednak nie jade to prosze... szpiegowskie foto...

DSC_0166.jpg

image.jpg

DSC_0169.jpg

Oni cos kombinują.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

P.S. Fotki słabej jakosci ze względu iz były robione na szybko i zostały skompresowane dla potrzeb wrzucenia na forum... :wink4:

Opublikowano

dzisiaj 14.40 - widiany w oknie mojego rodzinnego domu kaczy łeb mojego brata z aparatem z odpustu w ręku

Opublikowano

dzisiaj 14.40 - widiany w oknie mojego rodzinnego domu kaczy łeb mojego brata z aparatem z odpustu w ręku

:ssij: :ssij: :ssij: :ssij: :ssij: :ssij: :ssij: :ssij: :ssij:

Opublikowano

Mario niezłe foty :>

czyżby Czester mierzył RS4 :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wczoraj ok 12 Olaf w Mysłowicach na skrzyżowaniu koło Reala

Opublikowano

Pucek ok godz. 15 widziany w Knurowie... jadący do dziadka dimana... :gwizdanie:

Opublikowano

ok 16:30 w Mszanie k Wodzisławia srebrne B5 poliftowe w avancie SJZ.... :hi:

Opublikowano

dzisiaj widziany kolega na blachach STA i ramkach klubowych b5 sedan i depo z tyłu w cze-wie w alejach jak stał i konopiskach jak jechał :kox:

to rakieta Gregorego zapewne :hi:

Opublikowano

no a co on robił w czewie zderzak z rs-a fajny :slina:

jeździ tam po mleko :wink4:

Dzisiaj koło 15, w Knurowie, widziany jakiś mały szpetny buc w fioletowym nissanie

:polew::wink4:

Opublikowano

Kto bogatemu zabroni :decayed:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:36_________________________________________________Sie lubi kakałko na śniadanko to trza po bańkę gonić po południu :gwizdanie: :naughty::kox:

Opublikowano

Wczoraj ciemny b6 avant, kolo godziny 19:23 jechal od strony brzezinki i skrecal na brzeczkach przy krzyzu na plac rady europy :decayed:

jeżeli na SM.... i pełen sline to pewnie Pajda

Opublikowano

Wczoraj ciemny b6 avant, kolo godziny 19:23 jechal od strony brzezinki i skrecal na brzeczkach przy krzyzu na plac rady europy :decayed:

jeżeli na SM.... i pełen sline to pewnie Pajda

to już wiem gdzie się mam czaić żeby mu go dupnąć :decayed: