Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Gliwice, Katowice, Rybnik i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widziane wczoraj w Będzinie na Ksawerze, zielone-jasne B5, na felgach MAM, rej. SBE 12.... około 17 godz...

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 281,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakieś 1,5 h temu na wjeździe do Fashion House'a w Sosnowcu widziana EX B7 Mirona :) :)

Opublikowano

wczoraj o 23 w Katowicach na Chopina zielone albo granatowe (nie pamiętam bo już ostro wlane miałem :kox: ) B5 ale zapisałem blachy SB 29003 z ramkami klubowymi :mysli:

Opublikowano

dzisiaj po 18ej pod Mc'donaldem w Zabrzu ,B5 granatowy polift z naklejką na tyle ,i tablicami SZ :mysli:

Opublikowano

w czwartek koło 17 na drodze z Żor na Mikołów bordowe B5 w avancie przedlift na zenonie z ramkami klubowymi, migałem awaryjkami ale nie było odzewu :mysli: blach nie zapamiętałem :embarrassed::no:

Opublikowano

Czarna A4 SR 1.8T na czarnych lampach pod Galeria ślaska w Rybniku kolo 18 wczoraj

Opublikowano

prawie codzien zielona b5 avant z ramkami na parkingu pod wesoła :wink4: na spoty nieprzyjezdza :thumbdown:

Opublikowano

w czwartek koło 17 na drodze z Żor na Mikołów bordowe B5 w avancie przedlift na zenonie z ramkami klubowymi, migałem awaryjkami ale nie było odzewu :mysli: blach nie zapamiętałem :embarrassed::no:

hmmm gdyby to było na trasie Mikołów - Katowice to bym mógł powiedzieć że ja, ale za Mikołów w stronę Żor się nie zapuszczam, więc raczej to nie byłem ja :mysli:

Zresztą ja się rozglądam za innymi Niuniami więc raczej bym widział awaryjki :naughty: :naughty:

Opublikowano

Niebieskim B5 w avancie śmigałem :wink4: ,może ktoś Twoim autkiem lata bez pozwoleństwa :gwizdanie: ,żonka :evil: ?

Opublikowano

Niebieskim B5 w avancie śmigałem :wink4: ,może ktoś Twoim autkiem lata bez pozwoleństwa :gwizdanie: ,żonka :evil: ?

Kojarzę Twojego niebieskiego Avanta bo już kiedyś na tej trasie się spotkaliśmy :gwizdanie: :evil:

A w tamten czwartek, no cóż, wesoły autobus miałem na pokładzie więc rzeczywiście mogłem Cię przeoczyć :naughty::decayed:

A jeśli chodzi o prowadzenie mojej Niunii - nikomu nie pozwalam :polew: :polew:

Opublikowano

Chyba w Mikołowie koło BP Cię kiedyś już widziałem :mysli::wink4:.

Opublikowano

Zgadza się. Dokładnie tam się spotkaliśmy. Pracuję niedaleko tego BP :wink4:

Teraz się zastanawiam czy to mnie mrygałeś awaryjkami czy jakiś inny bordowy Avant śmiga po okolicy ? :kox: :kox: :naughty:

Opublikowano

wtedy też migałem jak dojrzałem ramki :wink4:

Opublikowano

No wtedy widziałem, zresztą długimi zapodałem :decayed:

Także do następnego spotkania na naszych asfaltowych poligonach :naughty: :naughty:

Opublikowano

Dzis czester na dworcu PKP w Gliwicach i chwile pozniej na Zwyciestwa :decayed:

Opublikowano

znowu kędzior... :decayed:

tym razem na ludwiku... :gwizdanie:

Opublikowano

znowu kędzior... :decayed:

tym razem na ludwiku... :gwizdanie:

ty jezdzisz autobusem bo inaczej niemozliwe ze cie nie widze :tongue4:
Opublikowano

Kędzior a ja Cie wczoraj widziałem u lachona.... c**jowy masz ten alarm bo znów skakałem po masce i nic :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: ,coś czujnik z maski musi nie działać może trzeba po dachu spróbować :mysli:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: ,coś czujnik z maski musi nie działać może trzeba po dachu spróbować :mysli:

:polew: :polew: :polew:

widocznie przednia czesc auta byla spawana z modela bez alarma :polew: :polew: :polew: :polew: