maja-m Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Czerwień ale nie aż taka mocna jak na VT i czarne kółka do tego i jest lux :gwizdanie: Tu jest po prostu miazga Nowak maluj na biało biała perła Moim zdaniem lepiej wymyślić coś oryginalnego, a nie maznać autko tak jak ma wiekszość typa co modzi w bieli ( jest to pikne) ale już za często się to widuje.
zdzis Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Biała perła w czarnymi wstawkami... i jest gitara
Grisza79 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Jak bym miał malować auto to tak jak napisałem wcześniej CZARNY MAT, zakochałem się w tym kolorze.
I r o Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Jak bym miał malować auto to tak jak napisałem wcześniej CZARNY MAT, zakochałem się w tym kolorze. jest zaajebisty ale tylko w okleinie
laki83 Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 ja to proponuje ...sino koperkowy róż a tak na serio to tylko kolor lambo
EnDrIu` Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Pomarańcz, będzie sie odrózniał na drodze:)
akjam Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 I jeszcze jedno. Gdybyś chciał kod lakieru (pomarańcz ST) to daj znać. Kumpel ma takiego Fordzika. chce Obiecany kod lakieru. Zapomniałem na śmierć i stąd ta zwłoka. UC1259 - to podkład i druga warstwa 672. To kodziki prosto od lakiernika bo kumpel miał malowany zderzak.
andy_sky Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ten temat juz staje się nudny pomaluj to już nawet pomarańczowobiałoróżowo bądź jakoś tam i tyle :wallbash:
Reniu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ten temat juz staje się nudny pomaluj to już nawet pomarańczowobiałoróżowo bądź jakoś tam i tyle :wallbash: Cóż ten post wniósł do tematu? Nudzi Cię ten temat, to nie czytaj.
akjam Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ten temat juz staje się nudny pomaluj to już nawet pomarańczowobiałoróżowo bądź jakoś tam i tyle :wallbash: Nikt tutaj Cię na siłę nie zapraszał... Nie podoba Ci się, to po prostu omijaj szerokim łukiem.
adamooo Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 masz dwie opcje..albo mocna czerwień podchodząca pod bordo..i grafit felgi.. lub pomarańcz i czarne fele
Nowak_zg Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 http://www.moto.banzaj.pl/Lexus-IS-F-prawie-jak-Lamborghini-1646.html
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dobra ta s3... ale nie wiem czy dobrze Paweł nie myśli że kłopoty będą ze sprzedażą.... faktycznie na TT trzeba amatora a na pomarańczowe TT to już całkiem
David Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nowak duzy chlopak jestes a cisniesz sie w TT :gwizdanie: wez sprzedaj i kup cos wiekszego. ostanio widzialem czarne a8 na bialych felach chyba 20' i chyba bede zbieral na takie a jak bedziesz malowal wal pomarancz lub bialy
akjam Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 dobra ta s3... ale nie wiem czy dobrze Paweł nie myśli że kłopoty będą ze sprzedażą.... faktycznie na TT trzeba amatora a na pomarańczowe TT to już całkiem Takie furki też się sprzedają... :gwizdanie: only orange! Nowak_zg zdecydowałeś już co będziesz robił?
Nowak_zg Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 albo srebrny od nowa albo pomaranczowy "Cale nadwozie jaskrawy Pomarancz z palety Lamborghini Grill, wloty powietrza z przodu czarny fortepian Dokladka tyl czarny fortepian Dach czarny fortepian Komora silnika Czarny fortepian Felgi Czarny fortepian Rant felgi pomaranczowy pasek Dekielki do felg z pomaranczowymi naklejkami "wheel whores" ( zamiast rozowego serduszka to pomaranczowe ) Trzymadełka od lusterek czarny fortepian" ... mam jeszcze z 2 tyg +/- zeby sie namyslic
akjam Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja bym zaatakował pomarańcz. A myślałem o którym dokładnie pomarańczu? Ten kodzik z ST sprawdziłeś, który Ci podesłałem?
Rekomendowane odpowiedzi