matig7 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No to i ja sie pochwalę Jest z roku 1997. Sprowadzone z Niemiec. 147tys. przebiegu. Kupione dość tanio ze względu na to że jest troszkę obite przez grad (nie widać tego na zdjęciach bo krople wody ładnie wszystko zamaskowały) Kolor początkowo niezbyt mi się podobał ale w sumie taki dość rzadko spotykany u nas Dokupiłem do niego felgi widoczne trochę na zdjęciach. Żałuję, że nie wziąłem większych ale te dostałem tanio, a i drogi w mojej okolicy bardzo fatalne
m-d5 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Faktycznie zadko spotykany kolor!! Wyroznia sie z tłumu napewno ... No i ten silniczek .. mniam. Szkoda tylko ze nie quattro.. Ale gratki fajnego auta no i tego lakieru
Gość spedyt Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ładny avant Kierunki w błotnikach do wymiany, felgi faktycznie trochę małe
Gość nuti Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 O w mordeczke no podobaja mi sie avant (mam takiego) ale ten kolor jest super :oklaski: no i do tego ta moc :notworthy: Super Zamaż nr tablicy rejestracyjnej
siwykrzych Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 no kolor taki se zbytnio mi sie nie podoba , ale spox troszke go umodernizuj i gra maszyna
Szuder Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ładna seria, siekawy kolorek, bardzo mi sie podoba, rzuca sie w oczy
pet3r Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 bardzo ladny wzor felgi ale... nie ten rozmiar powinny byc z 2 cale wieksze :th: szkoda, ze nie trafiles na wieksze... ale przynajmniej smigasz bardziej komfortowo
matig7 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Panowie (i Panie). A jakie moglibyście mi zaproponować lampy na przód i tył do avanta w takim kolorze? Podobają mi się ringi ale nie wiem jakby się to prezentowało.
T-żółw Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ja ladniejszych lamp do avanta na tyl B5 niz te oryginalne nie widzialem ostatnia rzecz jaka bym chcial zmieniac avancik fajny, motór elegancki
matig7 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ja ladniejszych lamp do avanta na tyl B5 niz te oryginalne nie widzialem ostatnia rzecz jaka bym chcial zmieniac No tylne rzeczywiście są całkiem całkiem A co z przednimi?
Tony Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Na tył to ładniejsze od Twoich obecnych będą tylko cleary po II lifcie Na przód oczywiście oryginalne soczewki VALEO i będzie piknie.
Pelex Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Fajny avant! ja myślałem że ty już masz jakieś xenonki bo zauważyłem w zderzaku przednim spryskiwacze. Felga faktycznie ładna ale dużo za mała
matig7 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Xenonków niestety nie posiadam, ale przydałyby się. Może w przyszłości
Piotrek98igo Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 spoko,maly lifcik by sie przydał
Piechol Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Bardzo ciekawy kolor ogólnie :th:
Gość rob Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 większe fele by pasowały, co prawda nasze drogi to tragedia, ale inny styl jazdy i nawet 18" daje radę
Rekomendowane odpowiedzi