bushi Opublikowano 21 Lipca 2006 Opublikowano 21 Lipca 2006 witam podajcie proszę temp. powietrza na klimie na wylocie.Dziwne pytanie ale robiłem klimę tydzień temu u rodziców w A4 klima działa az sople w nosie sie robię ( żart ale działa super) u mnie chłodzi ale czuję ze sałbiej w zakładzie mówią że wszystko ok. Podajcie temp. wasze dla porównania bo wydaje mi sie ze będą musieli coś z moja klima zrobić
szpak Opublikowano 22 Lipca 2006 Opublikowano 22 Lipca 2006 z tego co wiem to chyba ok 5 stopni powinno być jak ustawisz na LO. Ale nie jest to potwierdzona informacja :razz:
moogio Opublikowano 22 Lipca 2006 Opublikowano 22 Lipca 2006 .....u mnie na kratce środkowej ok. 2,5C
Gość Murzyn Opublikowano 24 Lipca 2006 Opublikowano 24 Lipca 2006 ma byc ok 2-3 stopni...wraz ze spadkiem poziomu plynu w klimie ta temperatura rosnie
bushi Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Opublikowano 24 Lipca 2006 O dzięki panowie miałem rację temp na wylocie 7 stopni więc jutro do zakładu i ich zmartwienie co z tym zrobią nie po to płaciłem tyle kasy za naprawę aby teraz ponosić kosekfencje ich niedokładnośći.
Maniek78 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 U mnie na LO (max) nawiew na nogi i środkowa kratkę, podczas jazdy na kanale 60 temperatura 4C, a na postoju włącza się drugi bieg wentylatora a temperatura wzrasta do 12C i tak pozostaje czy to normalne ?Dodam ze temperatura na zewnątrz 28C Klima nabijana 2 tyg temu
Grisza79 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Maniek78 ale odgrzałeś kotleta ..... :gwizdanie: Lipiec 2006
Maniek78 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 A co jak szaleć to szaleć myślałem ze odświeżę temat i zainteresuje to jeszcze kogoś
Chuck Norris Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 A po co zakładać drugi temat dotyczący tego samego i zaśmiecać forum, skoro można odgrzać kotleta , dobrze zrobiłeś Maniek
andy_sky Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 A po co zakładać drugi temat dotyczący tego samego i zaśmiecać forum, skoro można odgrzać kotleta , dobrze zrobiłeś Maniek no przeca on właśnie zaśmieca forum,zakładając nowy temat zanim coś napiszesz pomyśl to nie boli :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi