bebe_19 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam Jestem na forum od roku, ale dopiero teraz wrzuce jakieś fotki mojego autka, bo nie ma niestety czym sie chwalić Rocznik-1997 Silnik-1.9 AFN Przebieg-197 tyś km Skrzynia- manual Wyposażenie: 2xPP el.szyby tempomat el.lusterka kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach podgrzewane fotele ABS Podłokietnik Podgrzewany zamek i dysze spryskiwaczy Instalacja pod Telefon Alu ori 15' Centralny zamek 8 głosników Immobilizer Climatronic Fotki: Plany: Chip Większe felgi Po tym może przyciemnienie szybek i środek skóra... Na razie zmienione listwy carbon na drewno, białe boczne kierunkowskazy oraz ramki chrom zegarów. Nowe fotki: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
michu93 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 tak jak piszesz, moc podniesiesz kółko i będzie lansik zmień boczne migacze na białe i wrzuć foto wnętrza. a chwalić jest się zawsze czym
mrogal Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam Jestem na forum od roku, ale dopiero teraz wrzuce jakieś fotki mojego autka, bo nie ma niestety czym sie chwalić Rocznik-1997 dobry rocznik
aju Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 avant A tak poza tym to taki typowy dupowóz, oby służył
Coleman Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 jak to nie ma czym sie chwalic bardzo ladna i zadbana niunia kolorek ladny szerokosci na drodze zycze
margerita Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Witaj!! Kolor świetny, zawsze jest się czym chwalić zwłaszcza prezentowanym przez Ciebie avancikiem!!!! Jesteś jednym z wielu Władców Pierścieni więc jest się czym chwalić!! Bardzo ładna niunia, niech służy!!!
.Szczepan. Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Ładny kolore i avant :naughty: Ale stoi wysoko jak kiedys moja Szykuj kase na mody
bebe_19 Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzięki za miłe opinie na temat mojej A4
PrZeMo0o Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dobry sprzet, widzialem kilka razy na zywo Z daleka widac ze zadbane auto
bebe_19 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Obecnie zmienione felgi na OZ 225/45/17
MercDG Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Felga fajna tylko teraz troche wygląda jak "koza" ogólnie ładne auto pozdrawiam kolege z DG
A-rek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Obecnie zmienione felgi na OZ 225/45/17 wkoncu widze inna A4 na takiej samej feldze jaka ja mam :> swietny kolorek widac ze nie masz pakietu chrom wiec w pierwszej kolejnosci zlikwidowalbym ta chromowana listwe z klapy bagaznika choc nie wyglada zle
bebe_19 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Nareszcie wiosna kilka nowych fotek Uploaded with ImageShack.us
Armi Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Bardzo ładna ale aż się prosi o delikatne obniżenie Zaślepki sprysków masz źle zamontowane
Łaszczu Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 No ładna sztuka;] Kolorek jak u mnie. Zaślepki sprysków masz źle zamontowane Bo kolega zamontował Zenony a to są tylko atrapy spryskiwaczy (no chyba że się mylę)
michu93 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 No ładna sztuka;] Kolorek jak u mnie. Zaślepki sprysków masz źle zamontowane Bo kolega zamontował Zenony a to są tylko atrapy spryskiwaczy (no chyba że się mylę) co nie znaczy, że ma być źle
slawek6646 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ładna furka ,dobrze utrzymana,przyjemnie na nią popatrzeć.Lubię taki coś!!!
Rekomendowane odpowiedzi