RS Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 A dlaczego schowek nie jest zamykany na kluczyk? Masz lodowke w schowku?
Kali S4 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam to moja A4 BKN 3.0tdi 204PS z 2005r sprowadzona z Francji zakupiłem ją w 2007r na wyspie Jersey na której aktualnie mieszkam, autko ma kierownice z lewej strony ale poruszam się w ruchu prawo stronnym (niestety) czyli tak jak w każdym cywilizowanym kraju
mystic.pl Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Furka koksiarska wypasi silnik V6 miód malina - kultura pracy tego silnika nie spotykana w innych tdi'kach Program kreski takie jak u mnie na ASB też z tipem
Chuck Norris Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Ale jedno wiem co do wyposażenia s-Line może się schować :naughty No nie powiedziałbym tego, co nie zmienia faktu że dopasiona fura, ale mi chyba nigdy nie będzie się podobać jasne wnętrze, kwestia gustu. Mam pytanie bo nie jestem pewny w 100% czy była roleta tylnej szyby montowana w b7 tak jak to było w b6?
kokoo Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 Czy była montowana tego nie wiem, ale u mnie jej nie ma.
mgtan Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 tak w B7 były opcjonalnie rolety. Tylna roleta była bo widziałem. podobno sa i boczne jakw b8 ale tego jeszcze nie widziałem na własne. oczy nigdy
Nowak_zg Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Czy była mątowana tego nie wiem, ale u mnie jej nie ma kolego slownik sie klania .... bo az razi slowo "mĄtowana"
RS Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Boczne byly na bank. Czesto mozna w lepszych modelach spotkac jak RS4.
kokoo Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 Czy była mątowana tego nie wiem, ale u mnie jej nie ma kolego slownik sie klania .... bo az razi slowo "mĄtowana" kolega ma rację, jak najbardziej słownik Polski. Od sześciu lat przebywam zagranicą
pablo_9 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Piękna sztuka, wyposażenie konkretne P.S. na forum jest jeszcze jedna B7 w takim kolorze
kokoo Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Doszedł nowy mod - wymiana tarcz i klocków przód i tył na firmę ATE przednie tarcze nawiercane. Hamulce żyletki jeden minus klocki strasznie brudzą felgi. No i zmaiana felg też na 19-tki to z musu stare r......łem. Wszystkie cztery ;( http://cgi.ebay.co.uk/19-R8-Style-Alloys-Wheels-Tyres-Audi-VW-/270613193506?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET foty dodam zaraz po założeniu nowych felg
Młody_drog Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jak rozwaliłeś wszystkie 4 felgi? wrzuć fote z tego wyczynu
Chuck Norris Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Widocznie były to repliki replik , czyli felgi z plasteliny
kokoo Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wyczyn niesamowity ale mało śmieszny, Rozwaliłem je w Niemczech na autostradzie leżała belka wysoka prawie jak krawężnik w poprzek autostrady, nie wiem jak ona się tam znalazła. Miałem gdzieś 180 na budziku nie było szans zahamować albo odbić w bok. W sumie nie jeden samochód w nią wjechał. No i tak się pozbyłem moich zaledwie nowych bo prawie miesiąc miały 19-stkach ;( Dobrze że żyje i nic wielkiego z samochodem się nie stało.
Młody_drog Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 O kur.. A mówią, że to w Polsce takie ekscesy hehe, no ale jak takie coś może się znaleźć na autostradzie gdzie jeżdżą auta z prędkościami ponad 200km/h... Co na to policja? wezwałeś?
HiRide Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 wspaniale wyposazenie kolor mi sie nie podoba ale z tym silnikiem,skrzynia i wypasem to nawet bym sie nie zastanawial Brakuje mu tylnej rolety,rolet w tylnych drzwiach,wylacznika poduszki pasazera,klimatyzacji z funkcja auto.wlaczania zamknietego obiegu,skladanych lusterek z pamiecia ustawien,alarmu ori audi z czujnikiem przechylu,czujnikow cisnienia w kolach,recaro,lusterka z kompasem(tego chyba nie bylo w opcji dla tgo modelu?) biale kierunki w lampach,pakiet zew,wew s-line. Moze jescze o czym zapomnialem
kokoo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 O kur.. A mówią, że to w Polsce takie ekscesy hehe, no ale jak takie coś może się znaleźć na autostradzie gdzie jeżdżą auta z prędkościami ponad 200km/h... Co na to policja? wezwałeś? Policji nie wzywałem bo wyhamowałem dopiero kilometr za, a poza tym nie było jak no i język.
Rekomendowane odpowiedzi