jacekm Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam Forumowiczów Jeszcze nic z nią nie robiłem ale i tak jest piękna !!! Pozdrawiam jacekm
jacko998 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 I kolor i rocznik OK. Relingi chromowane też bardzo pasują. Najważniejsze jest serce (czyt. silnik).
Gość nuti Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Miodzio kolorek, fajnie sie prezentuje z relingami, ładny . jednak II lift mówi wszystko w B5. No i dodatków nie trzeba malować zderzak jest taki pełny.
Gość spedyt Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ładny avant Jakie zmiany masz w planach?
jacekm Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Myślę o xenonach,navi i dodaniu odrobiny chromu. W tej chwili jest Symphony i BOSE Mam ją dopiero kilka dni. Kupujac auto miałem do wyboru tą A4 lub passata 2,5 TDI 180 km. Decyzja nie była taka łatwa.Passek miał full opcje,ze skórą,xenonami,ogrzewaniem postojowym itp itd. Rozum za passatem,serce za A4. Na szczęście dopatrzyłem się wycieków oleju i...... z czystym sumieniem kupiłem Audi PS Wycieków a nie pocenia . Różnica spora.
Pelex Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Bardzo dobry i rozsądny wybór, według mnie to passat jest taki jakiś bezpółciowy nie wydaje wam się? Twoja jest super, kolorek, relingi miodzio
luQas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ladna Ladna Tylko inna Fele zapodac i Autko Bedzie Malinka
jacekm Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Trudno powiedzieć czy wybór rozsądny. Ta sama cena zakupu,passek młodszy o 2 latka,przebieg prawie identyczny ale Audi to Audi.Jak dla mnie klasa sama w sobie Wybór raczej kierowany sercem niz rozsądkiem. Aby zrezygnować z passka szukałem tylko powodu. Powiem jednak szczerze,że gdyby nie te wycieki kupił bym VW ale tylko z czystego wyrachowania
fooxes Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 no audiczka ładna szcerze ja przed kupnem swojej szukalem passata albo cos w tdii ku jesli cos bylo to elj kapal praktycznie w kazdym a jak dobry to 5tys drozszy a nie koniecznie nowszy i z leprzym wyposarzeniem... kupilem audiczke i sie ciesze koni malo ale malo pali i bdb wyposarzenie malo prezebiegu i serwisowana passka w moim okregu za taka kase bym nie znalazl.. a podobno gorszy jest ?:> moze poprostu bardziej rozpowszechniony ale to nie znaczy ze leprzy :a4fan:
luQas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dokladnie Jacekm moja mama ma Passka B5 i powiem szczerze ze komfort mojego wnetrza jest o niebo lepszy
malcolm25 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Bardzo ladna seria po II lifcie. Dbaj bo to
refliks Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wnetrze bardzo ladne i kolorek. :oklaski:
flaku4 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ładne autko i fajny napęd no i oczywiście AVANT :>
baskecior Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wszystko na swoim miejscu. Sluszny motor ze slusznym napedem w slusznym nadwoziu. :th:
sonnen_x Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Fajna. I we właściwym kolorze:-)
blaster99 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 poczatkowo tez chcialem passata, az przyjrzalem sie obu samochodom i vw poszedl w zapomnienie(srodek a4 jest moze ciasniejszy, ale wykonany wzorowo i) Co w ogole sadzicie o sytuacji pasast vs a4 ?
Rekomendowane odpowiedzi