pawel1380 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Cena totalnie z kosmosu,nierealna. Niestety, ale to zaden wielki rarytas nie jest.Autko zadbane ok ale ma 6lat.... 2005 rok 99tys to do dzialu strefa smiechu..
mgtan Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 90 tys chce... ... cena troche pojechana... jakby to był 2007 to moze jeszcze rozumiem... ale za 2005 to troche przesadził ktoś... to nie S4 DTM że 250 szt się pojawiło na świecie. p.s. co nei zmienia faktu że DTM mi się bardzo podoba (może nie w tym kolorze no ale nie dużo tego jest) za 90.000 można miec S4 w dobrym stanie o ile nawet nie perfekcyjnym.. zresztą inaczej... chcieć można a i owszem ale warta będzie tyle za ile będzie sprzedana. Osobiście nie dał bym tych pieniędzy za ten samochód.[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 15:56_________________________________________________mystic tez ci się ładnie trafiło... ja wiem że następne to będe musiał 100.000 pilnować żeby flaszke wpyić... o ile się coś nie wysra znowu .. tak jak teraz... że wrócił gwint do MRMotors w zesłym tygodniu... samochód od tej środy u nich... a dziś news że niewiadomo czy się wyrobią...bo coś tam nie przyszło jakaś podkładka...bo terminy itp itd ...i k**wa mać ryzyko że bez samochodu itp... chyba rodzine kuźwa rowerem obwiozę...
turdzi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 nie zmienia to faktu ze ten DTM fajny , ale cena fakt z kosmosu.
mgtan Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 dokładnie... fajny + cena z kosmosu... a teraz z frontu... samochód odebrany, zawieszenie źle ustawione z tyłu bo KW nie odesłało klucza, podkłądki na tył musieli dac swoje bo KW nie przysłało itp itd... choć z przodu jest również źle ustawione. każde koło ma inną wysokość. Zaproponowałem że z racji tego że mamy takie komplikacje to proponuje zrobić prace normalnie a nie jak teraz na wariackich papierach to nie był zainteresowany współpracą, bo była dwukrotna awantura u nich i sytuacja mocno nieprzyjemna ( a że akurat był mój starszy przy tym to się wkurwił niemiłosiernie jak się dowiedział że 11k i takie problemy są) i że mają co robić i nie muszą ze mną... nie wiem może oczekiwali że ich pogłaszcze za to że 3 dni stoi samochód i słysze że może być nie gotowy... (a przy oddawaniu zaznaczyli że mają napięte terminy ale upchną samochów i w 2 max 3 dni będzie gotowy) oczywiście na moją wypowiedz że wydałem już prawie 11k u nich usłyszałem że zostawiłem te pieniądze w VW i KW, a że oni na tym nie zarabiają.. i że wymiane (gwarancyjną) robią za darmo... mo cóż skoro tak podchodza no to spoko kończe zawias z nimi i ide dalej... aha i że jak dojdzie klucz to sobie ustawie (nie że wówczas oni ustawią jak powinno być). No trudno mam lekcje żeby nie wchodzić do tej samej rzeki dwa razy.
mgtan Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 no ujnia... podejrzewam że założe letnie kapcie... jak przyjedzie klucz od KW...umówie się na finalne ustawienie... i szukam innej firmy do dalszych prac. W sumie ich tez rozumiem trochę jak im ktoś jobów troche wcisnął... ale nie zmienia to faktu że jest zawsze coś jest nie tak...ile nie zapłace to coś zawsze nie tak...i nigdy nie ich wina, tylko zawsze a to złych springów (że niby moje ryzyko) a to wachacz urwany ( że niby takie ryzyko, choć 3 ASO obdzwaniałem i wszyscy byli ździwieni), że z KW miało być tak ach i och...a był problem... no i na deser 11k mniej w portfelu i słysze że to nie im płace (mimo że mają rabat na części a sprzedają w identycznych jak ASO cenach) i że oni wogóle na tym nie zarabiają... Nie miło sie słyszy takie rzeczy po wydaniu takiej kwoty. Zmierzyłem właśnie ustawienia zawiasu od ziemi do rantu... przód 61,6 oraz 62,5 tył 63,5 i 64,8.... żeby nie było mierzone na równej idealnie powierzchni. Jeszcze sprawdze cisnienie w kołach czy jest perfekcyjnie równe... No trudno, mam nadzieje że nie będzie więcej problemów z zawieszeniem i zakończe współpracę w spokoju.[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 20:43_________________________________________________Macie może do polecenia jakąś dobra firmę - warsztat samochodowy - w Warszawie? Zakres prac na dzień dzisiejszy to wymiana hamulcy, zacisków, tarcze klocki, płyn, przewody hamulcowe itp. Wymagania, wysoka jakość wykonania usługi + terminowość.
Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 MEGACAR Przasnyska 2B - zawias tez w sumie powinni Ci ogarnac, bo u malika montowali TEIN'a. ...ale od razu mowie - trzeba jechac do nich i sie dogadac na miejscu co do terminu etc. - telefonicznie nie ma sensu. Ja robilem u nich juz mega duzo rzeczy w aucie, rozrzad, hamulce przod i tyl, troche elektroniki... ogarna Ci wszystko bardzo dobrze. Fakapu jeszcze zadnego nie zaliczyli w moim przypadku.
bajk Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 mi tein'a też montowali.. w sumie robię u nich wszystko..
turdzi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Terkowski w Solejowku , nie wiem czy ci zawias ogarnie ale ponoc sa padrdzo dobrzy w TDI i PD.
mystic.pl Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 nie zmienia to faktu ze ten DTM fajny , ale cena fakt z kosmosu. Tu następny prawie nowy rarytas http://otomoto.pl/show?id=C6711661 mgtan, współczuję coś masz pecha do tej firmy ale nie załamuj się
turdzi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 no dlatego nowe , maly przebieg , nowy lakier.......
pawel1380 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 129 brutto w zyciu bym tyle nie dal...
mgtan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 mgtan, współczuję coś masz pecha do tej firmy ale nie załamuj się pech nie pech... jesli słysze od nich że nie zostawiłem u nich pieniędzy, i że zawsze mają ale ale nigdy nie ich wina no to coż przykro... może się poczuli urażeni że się klient wk***ia jak zostawia w ciągu 1,5 miesiąca 3 srednie krajowe... i zawsze coś... a na deser otwieram dziś pudełko... nie oddali mi kluczy do regulacji zawieszenia przedniego i do regulacji twardości... No trudno trzeba iśc dalej... podjadę do tej firmy co wy mówicie i zobacze. Najbliższy mod to hamulce przód + tył.
Dev Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Najbliższy mod to hamulce przód + tył. jak sie usmiechniesz to może bedziesz miał.... albo powiesz że to kolejna firma która wyciągneła od Ciebie kilka "krajowych?" :polew: :polew: :polew:
mgtan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wiesz o tobie jeszcze negatywnych komentarzy nie słyszałem... a że na zdjęciach robota wygląda kox więc nie podejrzewam cie o to... wkońcu muszą istniec normalnie pracujące firmy co nie wstydza się swoich prac i robią to dobrze. A jak tam postepy u Ciebie? udało się już wyjaśnić tam wszystko? wszystko ok? [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 13:23_________________________________________________Wiesz Tomek to śmiech przez łzy... bo jak szłysze argumenty to mnie krew zalewa...
Dev Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 sorry za niestosowny zart :notworthy: nie miałem ochoty Cie wkur...ic, wiem jakie to dziadostwo jak musisz zapłacic za cos zjeba...nego do mnie tez trafiaja goscie którzy po wymianie hamulców przyjezdzaja na reklamacje.... ....amortyzatorów i wahaczy "...bo przed zmiana hamulców było dobrze a teraz jest ch...ujowo..." a jak ma byc przy posranym zawieszeniu przy zmianie z 288 na 345 mm ????? aaaaa, widze że zasięgnałeś języka o mnie ?????? :polew: :polew: cos Cie zaniepokoiło ????? :cool1: [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 13:32_________________________________________________ A jak tam postepy u Ciebie? udało się już wyjaśnić tam wszystko? wszystko ok? zakład stoi bo wyszła straszna chu...jnia, chłopak nie bedzie mógł juz chodzic :wallbash: potem z tego wszystkiego Stary dał wszystkim pracownikom wolne do wtorku odezwe sie we wtorek do 10.00 i dam 100% odpowiedz na kiedy wszystko bedzie gotowe
mgtan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 sorry za niestosowny zart :notworthy: nie miałem ochoty Cie wkur...ic, wiem jakie to dziadostwo jak musisz zapłacic za cos zjeba...nego do mnie tez trafiaja goscie którzy po wymianie hamulców przyjezdzaja na reklamacje.... ....amortyzatorów i wahaczy "...bo przed zmiana hamulców było dobrze a teraz jest ch...ujowo..." a jak ma byc przy posranym zawieszeniu przy zmianie z 288 na 345 mm ????? aaaaa, widze że zasięgnałeś języka o mnie ?????? :polew: :polew: cos Cie zaniepokoiło ????? :cool1: Zasięgac zasiegnąłem opini, co ludzie móią i tak trafiłem do Ciebie. W sumie widac spoko podejście do klienta i cierpliwośc i jak coś to zawsze widzę że rady moge zasięgnąć i to się chwali. W MR nie było to takie oczywiste niestety. Narazie jeszcze nie miało co zaniepokoic:)... hehe... także czekam na paczkę, choć mam teraz familie w Słupsku więc jak coś w najbliższym tygodniu to bedzie można odebrac od Ciebie. Co do zawieszenia i wahaczy to mam nadzieje że KW się spisze w tym temacie? czy mam się czymś niepokoic? [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 13:32_________________________________________________ zakład stoi bo wyszła straszna chu...jnia, chłopak nie bedzie mógł juz chodzic :wallbash: potem z tego wszystkiego Stary dał wszystkim pracownikom wolne do wtorku odezwe sie we wtorek do 10.00 i dam 100% odpowiedz na kiedy wszystko bedzie gotowe oj no to c**jowo... ehs chciałoby się powiedziec wypadki się zdarzają, ale cięzko to przechodzi przez gardło jak sie widzi swojego pracownika po wypadku - to już przerabiałem (co prawda w firmie pod wykonawczej) więc wiem o czym mówisz. Akurat u mnie to az się serce krajało jak chłopaka widziałem co robił kawał porządnej roboty jako nasz podwykonawca a tu taki zonk.
Rekomendowane odpowiedzi