bajk Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 zależy jak będzie jeździł, ale jak się postara na jakimś poznaniu to i 100 można nie zrobić :
turdzi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 eeee 100 zrobi najwyzej na dwoch bakach turbo zyje, turbo pije......
mgtan Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 sie wie... ... przy ekodrivingu jest 10 w trasie i 16 w mieście ... Bajk a ile twój teraz żłopie w mieście?
bajk Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 przy tych korkach, które teraz się zaczęły to od 18-19 w górę
mgtan Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 przy tych korkach, które teraz się zaczęły to od 18-19 w górę :shocked: no to żłopie to troche? amsz już tą większą pompe? To EVO jak jeździłem ze znajomym to w mieście miał 17-18 l/100 km przy dojeździe do samego centrum Warszawy. W sumie już tez masz moce seryjnego EVO... tylko że A4 jest sporo cięższe[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 09:14_________________________________________________AUTO NA SPRZEDAŻ IWYŁĄCZNIE W DOBRE RĘCE ODSPRZEDAM OSOBIE KTÓRA BĘDZIE KONTYNUOWAŁA PRAKTYCZNIE PEDANTYCZNE DBANIE O AUTO. dodam zaraz ogłoszenie w dziale sprzedam oraz na OM jak tylko zaczną portale działać. Pare informacji podstawowych: - bezwypadkowy - z polskiego salonu - pełna dokumentacja - łącznie z fakturami - przebieg 74100 km - zawieszenie KW 2 INOX (przejechane 17k km) oraz również oddaje seryjne 1BA - stabilizatory RS4 - co ważne przy BRD - auto podlega kampanii producenta wtryskiwaczy co oznacza że wtryski są wymieniane za free lub z partycypacją producenta. Obecnie auto miało wymieniony wtryskiwacz (free) w AutoVivie. reszta wyposażenia jak na pierwszej stronie. auto zadbane i czyste. więcej na pierwszej stronie
mgtan Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 zaraz będzie ogłoszenie i dam sznurka... będzie wysoka jesli porównamy do cen ściąganych z DE co to babcia do kościołą jeżdziła itp [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 19:00_________________________________________________Poniżej link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/audi-a4-zadbane-z-polskiego-salonu-C20586109.html
bajk Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 serio uważasz, że ktoś zapłaci taką kasę za b7 2.0TDI?
mgtan Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 Stąd do negocjacji. A z drugiej strony patrząc na pozostałe aukcje to ceny są od 45 do 92 tys za 2.0 TDi w B7. więc uważam że jest OK. Nie mam nic do ukrycia, auto zadbane i kosztowało mnóstwo kasy w zmianach a do tego nie mam presji że "nie mam co do gara włożyć" więc spoko, albo ktoś kupi albo nie a swoją drogą bajk - otwierają ci się wszystkie foto na aukcji?
bajk Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Wiesz - ja chciałbym, żebyś je sprzedał za tyle i domyślam się, że jest zadbane, ale realnie na to patrząc raczej nie ma szans na taką kasę.. Otwierają już
bajk Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Dwa nie, ale pewnie musi się przetworzyć po stronie serwera
mgtan Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 już wszystko OK. Dzięki za sprawdzenie .
mystic.pl Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Ładne zdjęcia, aż szkoda sprzedawać ... wiedzę w dieslu gaz w sprayu tak jak u mnie
mgtan Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 Ładne zdjęcia, aż szkoda sprzedawać ... wiedzę w dieslu gaz w sprayu tak jak u mnie no trochę szkoda, dlatego tez za darmo nie oddam. A gazik musi byc, nie wiadomo na jakiego czuba się trafi, jeszcze ja to ja, gorzej jak by miała moja kobieta się obronić, a tak mała asysta jest.
mystic.pl Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Ty, a czemu pchasz auto all oki z motorkiem ?
mgtan Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 Ty, a czemu pchasz auto all oki z motorkiem ? Z samochodem jest wszystko wzorowo, tak jak winno być. Silnik chodzi bardzo dobrze, tak samo jak i auto. Z czystym sumieniem sprzedaje - bo nie ma nic ukrytego. Sprzedaje z najzwyklejszego w świecie powodu - zmiana na inne:)
Flyer Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 za takie pieniadze to kupilismy B8 2.0TDI Avant w duzo lepszym wyposazeniu w DE... wiec powodzenia
mystic.pl Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 mgtan, a heble od eski masz założone przód/tył ? bo coś maławe te tarcze przecież dev ci malował komplet
Rekomendowane odpowiedzi