mgtan Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 za takie pieniadze to kupilismy B8 2.0TDI Avant w duzo lepszym wyposazeniu w DE... wiec powodzenia o to zaprezentuj furke Bo w takim razie dobrze trafiłeś jak miałeś taki mały przebieg bezwypadkowy i jeszcze lepsze wyposażenie i po opłatach akcyzy i podatku wyszło cie tyle samo. mgtan, a heble od eski masz założone przód/tył ? bo coś maławe te tarcze przecież dev ci malował komplet Niet, heble są 312/288 takie jak były. Heble czekają na założenie w kartoniku, aż obecne się zużyją.
Flyer Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 o to zaprezentuj furke Bo w takim razie dobrze trafiłeś jak miałeś taki mały przebieg bezwypadkowy i jeszcze lepsze wyposażenie i po opłatach akcyzy i podatku wyszło cie tyle samo. Nie moja przebieg wiekszy o 50k km, cena po wszystkich oplatach 2k wyzsza niz Twoja - ale to w koncu B8 + wypas naprawde duzo lepszy. Zycze Ci sprzedazy za taka kase, ale znajac rynek - jest to nierealne. Wyjmij gwint, sprzedaj kola i hamulce.
mystic.pl Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Cena fakt b.wysoka, ale jak się znajdzie jakaś nie świadoma elegancka pani z kasiorką, to może weźmie po targach bo auto b.ładne. Nie dawno było A4 DTM na fulu z recaro z przebiegiem 80kkm. Człowiek wystawił w pierwszej wersji za 92kzł stało pół roku a z tego co wiem w końcu poszło za niecałe 60 Jak się klient znajdzie to sprzeda, ale pisze mgtan, że ciśnienia nie ma :decayed:
mgtan Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 W zasadzie jak ja kupowałem dałem dużo więcej niż rynkowa cena - z racji b.dobrego stanu. Obecnie stan auta jest b.dobry, doszło sporo wyposażenia, przebieg mały, auto zadbane, nie mam skrupułów co do ceny bo wiem co sprzedaje. DTM była z 2005 roku. To auto musi mieć swojego amatora i tyle. Tak jak ja kupowałem wówczas. Ciśnienia nie mam. Fly i że nie bite? 170KM? i co ma w wypasie takiego duzo lepszego? pytam poważnie bo jak pisałem zmiana na inne auto czeka.
mystic.pl Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 DTM była z 2005 roku. Tak z 2005, jakaś special edition.
mgtan Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 DTM była z 2005 roku. Tak z 2005, jakaś special edition. żadna special edition - poprostu DTM co oczywiście jak to DTM jest rzadkością
mystic.pl Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 DTM była z 2005 roku. Tak z 2005, jakaś special edition. żadna special edition - poprostu DTM co oczywiście jak to DTM jest rzadkością Zwykłe A4 DTM (nie mówię o S4 DTM) nie ma w standardzie racaro i sportowego wydechu z S4 DTM ... i fabrycznych 260ps
Flyer Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Fly i że nie bite? 170KM? i co ma w wypasie takiego duzo lepszego? pytam poważnie bo jak pisałem zmiana na inne auto czeka. nie bite, w dodatku kupione w salonie VW. z wypasu - navi, parktronic p+t, webasto, bixenony skretne, ledy, bluetooth, fotele sport grzane, kiera multi sport, pakiet oswietlenie, pakiet schowki, czujnik deszczu, lusterko fotochrom, klapa bagaznika zamykana na przycisk, 18", 1BE i pewnie jeszcze pare innych bajerow. auto w stanie idealnym (lakier bajka, chyba nigdy nie byl na szczotkach), do wymiany bylo tylko lozysko, kupilismy za 19k EUR
mgtan Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 DTM była z 2005 roku. Tak z 2005, jakaś special edition. żadna special edition - poprostu DTM co oczywiście jak to DTM jest rzadkością Zwykłe A4 DTM (nie mówię o S4 DTM) nie ma w standardzie racaro i sportowego wydechu z S4 DTM ... i fabrycznych 260ps on nie miał 260 a miał program, i DTM ma przecież milteka wydech 2.0 TFSI fabrycznie. Akurat Recaro byłow DTM standardem.[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 10:42_________________________________________________ Fly i że nie bite? 170KM? i co ma w wypasie takiego duzo lepszego? pytam poważnie bo jak pisałem zmiana na inne auto czeka. nie bite, w dodatku kupione w salonie VW. z wypasu - navi, parktronic p+t, webasto, bixenony skretne, ledy, bluetooth, fotele sport grzane, kiera multi sport, pakiet oswietlenie, pakiet schowki, czujnik deszczu, lusterko fotochrom, klapa bagaznika zamykana na przycisk, 18", 1BE i pewnie jeszcze pare innych bajerow. auto w stanie idealnym (lakier bajka, chyba nigdy nie byl na szczotkach), do wymiany bylo tylko lozysko, kupilismy za 19k EUR No to takiej powalającej różnicy nie widzę... z dodatków ma webasto i parktronic, bagażnik na przycisk. i tyle. Oczywiście cena bardzo dobra - 19k EUR. Ale jesli dałeś 19K EUR to jak ci wyszło 80.000 za całość? Jaki silnik? Podatek i akcyza to jednak więcej daje 19x4,15 = 78.850 + akcyza = 81700 + VAT = 100380 PLN
Flyer Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 80000 to wyszlo juz z VATem, nie kupowalismy po cenie netto. Webasto i parktronic to juz jednak sporo kosztujace dodatki EUR bylo wtedy po 4,02 Silnik 143PS, z ciekawostek - auto ma nowe sprzeglo i dwumasa, niemiec wymienil na 10000km przed sprzedaza.
mgtan Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 za 170tke byś dał pewnie z 15 więcej... coś za coś... wypas jest spoko w tej B8... słabszy silnik + dobry wypas i większy przebieg i tyle. Tak czy siak cena bardzo dobra.
topor Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 mgtan.. to sie nie uda:D cena z kosmosu :gwizdanie:
mgtan Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 mam w tym pewną strategię i ta się zawsze mi sprawdzała.... w sumie 3 auta poszły zawsze tym sposobem... a że zawsze auta sprzedaje w lepszym stanie niż jak kupowałem to nie mam obaw.
mgtan Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 ożeszty... ... musiałeś musiałeś... .... i się wygadał
mystic.pl Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 poka poka ................. pewnie biemdablju
mgtan Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 powiem tyle... patrzcie na ostatnią pozycję w poziomie w tej tabelce: http://pl.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Lancer_Evolution#EVO_IX
Rekomendowane odpowiedzi