NOKIA62 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 witam, mam pytanie wie ktos czy takie zaklady ktore zajmuja sie wyciaganiem wgniecen np po gradobiciu jak tak to prosil bym o siedzibe takiego zakladu i czy jest dobry pozdrawiam
cayenne Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 z tym raczej nic nie zrobisz Dokładnie. Znajomemu w Citroenie powgniatało blache od gradu i niestetu był zmuszony szpachlwać i malować. Wyciągniesz wgniecenia na dużej pow.,a grad zazwyczaj zostawia małe wgniotki,których nie da się wyciągnąć.
Gość nuti Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No nie do końca lekkie wgniece się da wyciągnąć, przyssawaki specjalnymi, ale ten kto to robi musi to umieć, lub Co2 można zrobić schładzając blache - ale to lekkie wgniecenia bez załamań. Najprościej i najdrożej szpachla + malowanie auta. Zresztą są firmy które sie tym zjamują zobacz, zadzwoń i spytaj http://www.mwalczak.com.pl/index.php?w=mapka
schiller Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a na jakich czesciach karoserii nasz te wgniecenia? ogolnie dziwna sprawa. niedawno bylem zmuszony jechac swoja przez taki grad ze w innych autach syby powybijalo a u mnie ani sladu. dlatego pytam na jakich czesciach. jasli np tylko na masce to moze jest nie ori...
Norbi TDI Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jesli są mało widoczne wgnioty to lepiej zostaw jak jest a jesli mocno widac to lakierowanie, podobno jest metoda własnie polegająca na wyciąganiu wgniotów ale jakoś niewieże w jej efektywnośc. Miałes pecha naprawde ja uciekałem ostatnio z pod bloku przed gradem pod zadaszenie
YATES Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Orientuje się ktoś czy za takie szkody z gradobicia należy się odszkodowanie z polissy AC ???
pre_pl Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Orientuje się ktoś czy za takie szkody z gradobicia należy się odszkodowanie z polissy AC ??? sprawdź w OWU, przecież każde jest inne
Rekomendowane odpowiedzi