Gość Trzeniu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 spytaj Trzenia co i jak ja nie wiem , nie udało mi się z tego skorzystać chociaż w kodach było/jest
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Z tym wlasnie jest problem,bo albo go nie ma,albo nie dziala :decayed: Pokaz lusterko z czujnikiem deszczu to Ci powiem czy jest. lusterko masz z czujnikiem,czyli jest,ale nie działa.
GILI Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 może była wymieniana szyba dlatego nie działa ??
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nic nie widac na tym foto to chyba jest ten czujnik
OLO_GDA Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 yy no raczej nie ma tu czujnika deszczu.. czujnik deszczu to tak troche wyglada jak bateria sloneczna i ma na sobie specjalny "żel" ktory zapewnia idealne przyleganie do szyby , zeby mogl kumac co sie dzieje na jej powierzchni. to co Tomeks zakreslil to najwyzej czujnik zmierzchu... jakby co to strzele fotke czujnika u mmnie. ale nie pękaj, widocznie jak skladali te auto z 3ech to ten z ktorego byl przod akuat tego nie miał. a ten z tylu mial , dlatego we wlepce były kody :polew:
Bieniek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Widzialem u Tomeksa,ze jest innaczej :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 to co Tomeks zakreslil to najwyzej czujnik zmierzchu... czujnik zmierzchu to masz w lusterku, a nie w tym miejscu - rzuc okiem, po prawej stronie.
skovroon Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Troche te 17stki dają po oczach Ciemne szybki i jakieś ładne stalówki 18-19" i auto będzie total
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 gratuluję autka i bezawaryjności życzę!
Bart-S Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Slabe foto, bo tel: To jest lusterko bez czujnika deszczu... Poza tym jak ma być w kodach skoro w B6 seryjnie czujnika deszczu nie było?
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Slabe foto, bo tel: To jest lusterko bez czujnika deszczu... Poza tym jak ma być w kodach skoro w B6 seryjnie czujnika deszczu nie było? no co ty,w kodach było/jest
Flyer Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 To czego jeszcze w tym aucie nie ma [a jest na liscie] to soft MTM
Dev Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 i tak ładne/ciekawe autko co tam hamuje?
Bart-S Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Slabe foto, bo tel: To jest lusterko bez czujnika deszczu... Poza tym jak ma być w kodach skoro w B6 seryjnie czujnika deszczu nie było? no co ty,w kodach było/jest Dawajcie wlepkę albo listę kodów... Wnioskujecie po PU7? Tłumaczenie z AKP?
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Dawajcie wlepkę albo listę kodó... Bieniek musi wkleić,ale Trzeniek pisał,ze było/jest ja nie wiem , nie udało mi się z tego skorzystać chociaż w kodach było/jest
Bart-S Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jak Trzeniu tłumaczył swoje kody wyposażenia na AKP to na pewno mu wyjdzie, że ma czujnik deszczu:decayed: PU7 to czujnik światła i automatyczne przyciemnianie ale bez czujnika deszczu.
Rekomendowane odpowiedzi