HiRide Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Jak mokro to owszem, ale ja bym pakował 330mm na tył. tak z ciekawosci-jakie masz hamulce u siebie zalozone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Przod 6tlokow porsche. Tyl 300mm zacisk rs,jarzmo i tarcza s4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Pytalem Devastation Myslalem ze masz cos kiepskiego skoro kolega zalozylby 330 mm na tyl A moze by tak zalozyc poprostu hamulce z tira na sprezone powietrze i wtedy nie bedzie malo tylko ciezko ,skutecznie i drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 ja ??? 288/245 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Bieniek dziś poleciała dokładka poczta priorytetem :-) lapaj nr przesyłki Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Zmieniłem głośnik w polce na bose i daje rade ))). Jeszcze wzmaka w tyg i powinno byc elegancko ) Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Zmieniłem głośnik w polce na bose i daje rade ))). Jeszcze wzmaka w tyg i powinno byc elegancko )Sent from my iPhone using Tapatalk Ted duży sub co wisi od spodu?? Skolko taka modyfikacji:naughty: Masz możę nr głośnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Dokładnie ten. Nr sa w wątku o bose. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 I przy seryjnej instalacji jest spora poprawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Jest. Przy wzmaku na moje mało audiofilskie ucho powinno byc pieknie. Zaczęła tylko polka pierdziec przy basie. Co z tym musze zrobic. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 POasuje p&p? Rozpoczynam poszukiwania:kox: Seryjne audio mi starczało tylko własnie ten sub nie dawał rady:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Pasuje. Sam daje rade,ale lepiej podłączyć go ze wzmakiem bose. Słyszałem u Wladiego i Domina sam wzmak z subem bose i jest malina. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Dzięki za wszystkie info:good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nocny szocik:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jaki niski przebieg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 ori:kox::kox: taki sie licznik trafił to nie przestawiałem:grin: ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ---------- Poganialem sie z s4. Jednak 2.7 jest szybsze )) Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- Ale dziwiek v8 to jest:kox::kox: ---------- Post dopisany 21-07-2014 at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany 20-07-2014 at 16:17 ---------- Podłączyłem dzisiaj wzmaka bose. Ale to pieknie gra teraz:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Moje 2,7 w B6 jest ciut szybsze niz kumpla S3 8P seria 3 drzwi... a ma 50k km przelotu + duuuużo mniej wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Piękna sztuka ;-). Wczoraj miałem okazję widzieć i jechać jako pasażer. Heble i kierownica miażdżą cyce. Odpycha się pięknie, równiutko w całym zakresie rpm i przy tym ta niepokojąca cisza (jak dla mnie) podczas butowania hehe. Myślę, że osiągami będzie bardzo podobnie do mojego, chociaż po dzisiejszej przejazdzce swoim autem, mam wrażenie, że esa jest nieco silniejsza w górnym paśmie obrotów - jak ogarnę temat cewki, to koniecznie trzeba się poganiać w jakiś chłodniejszy wieczór ;-). Jeszcze raz DZIĘKI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 chociaż po dzisiejszej przejazdzce swoim autem, mam wrażenie, że esa jest nieco silniejsza w górnym paśmie obrotów Może być. k03 to małe turbawki, a wolnossak V8 jednak nadrabia pojemnością i 2 cylindrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi