Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wiem wlasnie. Tylke,ze chyba u nas nic nie ma Dawaj do Krakowa Balice czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 jakiej średnicy masz końcówki wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 jakiej średnicy masz końcówki wydechu Nie wiem nawet...Chyba 100mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 jakiej średnicy masz końcówki wydechu Nie wiem nawet...Chyba 100mm 90mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 szkoda że u nas nie ma takiej możliwości, z jakimś lotniskiem, ewentualnie jeziorem. Ja osobiście czekam na serie mocnych mrozów, wtedy można by się wybrać na zatokę pucką, wiem że niektórzy pomyślą że to głupota, ale spokojnie to całkiem bezpieczne, tylko dla pewności niska temp. jest potrzebna, a nie to co teraz.. A tak w ogóle to świetne auto Mam nadzieję znaleźć po nowym roku trochę czasu i wpaść na spota żeby się poznać z całą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Żeby można było wjechać na jezioro,to potrzeba kilka nocy z -20 i do tego bez śniegu,a teraz jest dużo śniegu i mimo,że lud gruby to nie odważył bym się :gwizdanie: Słyszałem,że w Borsku można pośmigać,bo lotniarze odśnieżyli jeden pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Słyszałem,że w Borsku można pośmigać,bo lotniarze odśnieżyli jeden pas cool1 a to nie ma tam juz szlabanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Słyszałem,że w Borsku można pośmigać,bo lotniarze odśnieżyli jeden pas cool1 a to nie ma tam juz szlabanu? jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 I co jest ciekawego w tym Borsku?Jakas trasa ujezdzona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 lotnisko :decayed: :decayed: mozna sobie fajnie pozapieda....c :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 No,ze lotnisko to wiem :naughty: Chodzi mi o to ,czy jest cos takiego jak Fly i Bajk wklejali zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 podobnie, tylko lotnisko mniejsze w zasaezie nie jest to lotnisko tylko pas awaryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 yo, jak fura? sprawdziliscie juz T? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Rozrzad zalozony.Czekamy dzisiaj,az wtryski i pompa wroca ze sprawadzenia i zakladamy gore.Uszczelnienie walu wymienione. Jutro jeszcze maja przyjsc popychacze i zakladamy walek rozrzadu.Tyle ze jakis nowy walek jest.Niby poprawiony.Rozni sie waga.Niby mozna go zakladac bez przeszkod. Mam nadzieje,ze wszystko zatrybi. CO mamy w turbo sprawdzic?Zadnych luzow nie czuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Miales przeladowanie w logach - mowilem zebys zajrzal tez do wirnika wydechowego... One bardzo czesto sie upalaja/rozpadaja przez wysokie EGT w 2.5TDI. Auto jezdzi normalnie, ale turbo przeladowuje. Skoro miales przygode z mechanika, to mam wrazenie, ze Trzeniu nie oszczedzal auta... jestem tylko ciekaw co z ta rzekoma naprawa ukladu wtryskowego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Rozrzad zalozony.Czekamy dzisiaj,az wtryski i pompa wroca ze sprawadzenia i zakladamy gore.Uszczelnienie walu wymienione. Jutro jeszcze maja przyjsc popychacze i zakladamy walek rozrzadu.Tyle ze jakis nowy walek jest.Niby poprawiony.Rozni sie waga.Niby mozna go zakladac bez przeszkod. Mam nadzieje,ze wszystko zatrybi. CO mamy w turbo sprawdzic?Zadnych luzow nie czuc. jak sciągałeś wałki to wyciagnij popychacze i wycisnij z nich olej jeżeli tego nie zrobisz bedzie problem z rozruchem albo narobi sie wiekszego balaganu tłoki spotkaja sie z zaworami ;( ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Pompa i wtryski wrocily dzisiaj ze sprawdzenia.Nie ma sie do czego przyczepic.Wtryski nie sa idealne,ale jak to powiedzili "szkoda ruszac".Jutro bedzie reszta czesci od walka i skladamy. Przejade sie kilka dni na tym programie i wgram serie. [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 00:59_________________________________________________Dzisiaj odpalismy auto. Wszystko pieknie tylko ja nie czuje zadnej roznicy.Nic,a nic sie nie zmienilo. Dziewne jak cholera. Moc nei wrocila.W najblizszym czasie przekladamy przeplywke i zobaczymy co to da. No jak mnie wkurrwwia to auto..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Chopie, wez zloguj to auto... moze bedzie widac co kuleje. Tak swoja droga - miales ulamany popychacz, znalezliscie go w ogole? Cholera wie gdzie polecial... Z logow ewidentnie wynikalo, ze jest jakis problem w jednym z tlokow - albo wtrysk, albo cos innego - skoro wtryski masz OK, to... :gwizdanie: Przeplywke mozesz profilaktycznie przeczyscic jakims kontakt sprayem - nie zaszkodzi. Caly czas jezdzisz na tym sofcie, ktory byl w momencie kupna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Chopie, wez zloguj to auto... moze bedzie widac co kuleje. Tak swoja droga - miales ulamany popychacz, znalezliscie go w ogole? Cholera wie gdzie polecial... Z logow ewidentnie wynikalo, ze jest jakis problem w jednym z tlokow - albo wtrysk, albo cos innego - skoro wtryski masz OK, to... :gwizdanie: Przeplywke mozesz profilaktycznie przeczyscic jakims kontakt sprayem - nie zaszkodzi. Caly czas jezdzisz na tym sofcie, ktory byl w momencie kupna? Wszystkie ulamane czesci znalezlismy. Softu jeszcze nei zmienialismy,aby zobaczyc roznice po naprawie. Az dziwne,ze nic sie nie zmienilo. Logi oczywiscie zrobie tylko czasu teraz nie starczylo. Obawiam sie wlasnie,ze to nie problem wtryskow.... dokladnie nie pamietam na ktorych cylindrach byly najgorsze korekcje.Cos mi swita,ze na tych samych co teraz.Male jest prawdopodobienstwo,ze wlozylismy je tak samo.Jutro zameinimy i porownamy. Boje sie tylko co dalej..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Boje sie tylko co dalej..... ...nie bój się Bieniu tylko zrób to co Trzeniu ... opierdol tego strucla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi