elmichalkw Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Cześć wszystkim W ciągu najbliższych 2 tygodni będe zakładał działalność gospodarczą i potrzebuje waszej pomocy w kwestii wyboru nazwy dla mojej firmy. Zamierzam zajmować się obsługą techniczną imprez masowych czyli nagłaśnianie, oświetlenie, efekty specjalne, scena dla artystów itd. Z pewnością macie duzo ciekawych propozycji o czym przekonalismy sie juz nie raz Z góry dzięki
letallec Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Bydło Team odpada, Jest juz w KRK taka firma
Tomeks Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 "Robię najlepszą obsługę techniczną imprez masowych" Sp. z o.o.
juropek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 noise under the supervision of :) hałas pod nadzorem :)
RS Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 "Fabryka Dzwieku" "sound & Flash" "audiovision"
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Od nas chłopaki mają Music Cook, i jest kox
elmichalkw Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Pomijając te ,,wypaśne słitaśne" nazwy musze stwierdzić że jedrekx trafia póki co idealnie w mój tok myslenia. Myslalem wlasnie o pro-sound... moje gratki Macie moze jeszcze jakies mozliwe do przyjecia propozycje?
Rekomendowane odpowiedzi