Gość rob Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 bawcie sie bawcie wypijcie nasze zdrówko tylko nie przesadzać, bo nie chcę żyć ponad 100 lat
marcin j Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Bawcie się ludziska, szkoda ,że nie mogę z wami być Pozdrawiam.
MAx Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Bawcie się ludziska, szkoda ,że nie mogę z wami być Pozdrawiam. podłaczam sie do zyczonekmoje zdrowko i mojego furacza tez wypijcie
Gość spedyt Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 W końcu jakiś odzew ze Zlotu :> Widać że wszyscy jeszcze grzeczni
Iverson Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Widać że wszyscy jeszcze grzeczni Bo Malik zdjęcia trochę poprzerabiał hyhyhy. Nie chce mi się wierzyć że taki spokój i harmonia tam panuje. Malik dawaj foty z klubem A4 a nie klubem emerytów i rencistów.
Mad_MAX Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Nie pokazujcie zdjec , bo mi sie zal robi ze mnie tam nie ma A co tam robi ten czarny czarnuch hhyyhyhy , mialo go nie byc przeciez
Robson Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 na gorąco - wpadliśmy z Żonką na zlocik i przejazd po Olsztynie, było fantakurdestycznie przejazd Kolumny -ek po Olsztynie zrobił wrażenie myslę że nie tylko na Nas ale również na mieszkańcach. Przepraszamy wszystkich, zwłaszcza Icemana który wreszcie ruszył swoje cztery.. kólka na naszą Warmińsko-Mazurską ziemię (a ja nawet nie wypiłem z nim coca-coli ), za to że tak krótko bylismy ale mamy wesele w rodzinie i wypada się pokazać. Miło było Was spotkać i poznać. Wielkie dzięki dla Taktusia za organizację. pozdrawiam Robson z Rodzinką :a4fan:
marcin j Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja również, o nawet Murzyn dojechał. ale jest ekipa,tylko pozazdrośćić, dawajcie jakieś foto jeszcze.
schiller Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 az normalnie ;( ze nie moge tam byc
Gość rob Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 az normalnie ;( ze nie moge tam byc spox, nadrobimy
Hugo Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja już dotarłem , bo dostałem rano telefon i musiałem wcześniej wyjechać.Sorry , że bez pożegnania , ale o 6.00 jeszcze wszyscy spali Zlocik rewelacja.Serdeczne podziękowania dla Taktusia za organizacje i dla wszystkich , którzy przyjechali.Dzięki wielki.Było rewelacyjnie
kaj82 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zlot pierwsza klasa, super ludzie, super atmosfera, ubaw na całego. Poniżej fota gwiazdy zlotu
TTom3k Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 HAha dobra ta ostatnia fora czekamy na reszte fotek
angela Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zlocik koks...pierwsza klasa..... pogoda rewelacyjna.....zabawa super ...az zal bylo wracac do domu... dzieki wszystkim za mila atmosfere......i oby wiecej takich imprez......
hornet Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Wreszcie dotarem do domu resztką sił :polew: Impra kox na maxa !!!! limit wyczerpany chyba 2050 :polew: Jeżeli siedzieli byśmy kilka dni to myślę że to jezioro zostałoby wypite przez nas jako zapojka :polew: Taktuś - SZACUN za organizację
micek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ogolnie bylo ok furki zajeb... tylko jakos gorzej z atmosfera dla tych ktorzy byli tam pierwszy raz...Praktycznie jedyna osoba ktora zagadala byla Brynia wiec szacuneczek dla Niej niektorzy stwarzali atmosfere w stylu: sami swoi nowych nie lubimy...no ale...zycie...Najwiekszy respect dla Taktusia bo odwalil kawal dobrej roboty :th:
angela Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Micek ja tez bylam pierwszy raz na takiej imprezie....... I wiekszosci osob nie znalam wczesniej.....oprocz grupy warszawskiej.......
Rekomendowane odpowiedzi