bossawka Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 tez bym se skoczyl w delegacje na kilka dni;) od 8 lat pracuje w delegacji Ale ja jadę jako kierowca ;(
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 to faktycznie c**jnia BTW kto bedzie dzisiaj ??? bo nie wiem czy przyjeżdżać :polew: :polew: Spankej weź vaga bo moja padaczka łączy sie na superhiperwchójwyjebanychzajebistych kablach , które TY niewątpliwie posiadasz
Sqizzy Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 superhiperwchójwyjebanychzajebistych kablach ja mam superhiperwchójwyjebanyzajebisty i nie dałem rady
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 superhiperwchójwyjebanychzajebistych kablach ja mam superhiperwchójwyjebanyzajebisty i nie dałem rady moja esa jest wybredna :kox: :kox:
Kolkov Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 miałem do was jechać, ale look na Puławską zupełnie odebrał mi ochotę
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 dzieki za spota musti gratuluje ori przebiegu
Buba Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 kurde dawno tutaj nie zagladałem bo bym podjechał
juropek Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Dzięx za spota dawać kiedy następny :gwizdanie:
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 kurde dawno tutaj nie zagladałem bo bym podjechał no nawet musti przyleciał z WGM , az sie zdziwiłem , no ale jest minus tego spotkania - zapowiedział sie na piątkową wódke do mnie
Buba Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 kurde dawno tutaj nie zagladałem bo bym podjechał no nawet musti przyleciał z WGM , az sie zdziwiłem , no ale jest minus tego spotkania - zapowiedział sie na piątkową wódke do mnie stawiasz
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 kurde dawno tutaj nie zagladałem bo bym podjechał no nawet musti przyleciał z WGM , az sie zdziwiłem , no ale jest minus tego spotkania - zapowiedział sie na piątkową wódke do mnie stawiasz tu nawet nie chodzi o to czy stawiam czy nie , tylko sam fakt że przyjdzie
lis Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 kto tam był z tym WAG-iem ??? bo wyskoczyły mi błędy na wszystkich świecach że niby glow plug a teraz sobie sprawdzam co to jest a tu i pisze że to są rozpalone świece zapłonowe i pewno to by się zgadzało bośmy stali na włączonym zapłonie przy VAGowaniu. czyli to żadem błąd mam racje czy się mylę ??? a i dzięki za spota :hi:
herman82 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Dzięki dzięki , Juropek wpisz może czwartek 10 marca tym razem o 19.30 bo takie były propozycje i niech sie reszta wypowie...
musti Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 dzieki za spota musti gratuluje ori przebiegu kurde dawno tutaj nie zagladałem bo bym podjechał no nawet musti przyleciał z WGM , az sie zdziwiłem , no ale jest minus tego spotkania - zapowiedział sie na piątkową wódke do mnie hehe już nie chwal nie chwal wpadłem akurat wolne miałem przebieg cool sam się zdziwiłem
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 przebieg cool sam się zdziwiłem widziałem , ten kamień który spadł ci z serca prawie rozjebał mi stope :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 mój przebieg nadal tajemniczy ... lepiej nieraz czegoś nie wiedzieć musze środek w sobote ogarnąć bo dzisiaj aż wstyd było
herman82 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 przebieg cool sam się zdziwiłem widziałem , ten kamień który spadł ci z serca prawie rozjebał mi stope :naughty: :naughty: :polew: Nie no środek był fachura
juropek Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 zostaw, teraz to taki niepowtarzalny jest
Rekomendowane odpowiedzi