Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zegar radiowy w Audi A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w B6 zakładałem nowy z salonu 8K0 919 145 A i chodził od razu bez żadnego ale (tylko wpiąłem i już była antenka), więc nie wiem na czym wy oszczędzacie, chcesz mieć zegar automatyczny ? - kupujesz nowy ori moduł na gwarancji z salonu i podpinasz, ma chodzić. Nie chodzi ? masz albo auto po jakimś dachu albo moduł do wymiany ewentualnie wtopa z kasą jak kupiłeś inny z mało znanego pochodzenia. Pozdro

Opublikowano

czy moduł jest padnięty to trzeba sprawdzić u kogoś kto ma palemkę bo z tego co niektórzy pisali raz jest raz jej nie ma - więc nie ma pewności że to akurat moduł. Po drugie za moduł mam rachunek także w razie co odsyłam i już. [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 21:35_________________________________________________20120116192.jpg

i o to chodziło - także nie na darmo robota była - palma się pojawiła po dwóch dniach :thumbup:

Opublikowano

Auto miałeś zaparkowane pod chmurką czy w jakimś garażu?

Opublikowano

sprawa wygląda tak - jak wymieniłem moduł samochód był w garażu podziemnym - nic się nie pojawiło (w drugim była bez problemu). Później stał w garażu pod budynkiem na poziomie zero tzn. równo w gruntem i palmy nie było. Jak postał na powietrzu pod robotą to się palma pojawiła :cool1:

Opublikowano

sprawa wygląda tak - jak wymieniłem moduł samochód był w garażu podziemnym - nic się nie pojawiło (w drugim była bez problemu). Później stał w garażu pod budynkiem na poziomie zero tzn. równo w gruntem i palmy nie było. Jak postał na powietrzu pod robotą to się palma pojawiła :cool1:

Oczekujesz zasięgu w garażu? :blink::cool1:

Opublikowano

Jak postał na powietrzu pod robotą to się palma pojawiła :cool1:

No to już wiesz dlaczego :decayed:

Opublikowano

oczekuję - skoro w B6 który stoi obok jest :tongue4:

ważne że jest :decayed:

Opublikowano

oczekuję - skoro w B6 który stoi obok jest :tongue4:

ważne że jest :decayed:

Obok jest bo złapało gdy auto było poza garażem :wink4:

Opublikowano

ważne że jest i tak ma być :good:

Opublikowano

a ile jej nie miales, czy miales ale chwilami tylko??

Opublikowano

A u mnie antenka była jakieś dwa tygodnie i znikła :(

Opublikowano

też słyszałem że potrafi takie jaja robić i znikać :wallbash: - nie było od soboty popołudniu jak wymieniłem moduł do dziś popołudniu kiedy się pojawiła i chciałbym żeby tak już zostało :thumbup:

Opublikowano

postaw w otwartym polu fure na pare godzin [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 21:12_________________________________________________tomi ale przed wymiana modułu, długo nie miales palmy czy od nowosci kiedy fure kupiles??

Opublikowano

postaw w otwartym polu fure na pare godzin [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 21:12_________________________________________________tomi ale przed wymiana modułu, długo nie miales palmy czy od nowosci kiedy fure kupiles??

w wyposażeniu była - ale od momentu kupna wcale jej nie widziałem i postanowiłem coś temu zaradzić bo jak jest to ma działać :evil:

Opublikowano

moduł mówicie macie w zderzaku

na szczescie u mnie w b5 moduł jest chyba wpiety od tyłu w licznik :evil:

Opublikowano

moduł mówicie macie w zderzaku

na szczescie u mnie w b5 moduł jest chyba wpiety od tyłu w licznik :evil:

dokładnie jest zamontowany na śrubki do belki pod zderzakiem :confused4:

a to ciekawe że w B5 jest wpięty od tyłu w licznik :mysli: szkoda że u nas tak nie ma bo nie trzeba by było zderzaka rozbierać :no:

Opublikowano

a ma ktoś może manual do doemontażu zderzaka tylnego ? jeszcze tego elementu nie demontowałem i bedzie mi łatwiej

Opublikowano

a ma ktoś może manual do doemontażu zderzaka tylnego ? jeszcze tego elementu nie demontowałem i bedzie mi łatwiej

Jest nawet foto-relacja:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=69572.0

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

u mnie w jaegerze tak to wyglada

145.jpg

Opublikowano

Adam, przyjedź na spota to się rozbierze :naughty: