Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dyskusje i porównanie osiągów aut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

postęp techniczny jak by nie było... w 3.0 TFSI podnoszą o 100koników...

Opublikowano

Postęp techniczny ... może i tak, tylko na jak długo. Ciekawe czy te nowe jednostki napędowe wytrzymają takie przebiegi jak poprzednie modele.

Opublikowano
  • Autor

Carlos* moze y tobie sie udalo nakrecic filmik 60-200 tak zeby zlapac najlepse przyspieszenie 100-200 i porownamy z tym co kuredu nakreci.Bo jak nie zobacze to nie uwierze :wink4:

Opublikowano

No to pany kręcić kręcić, ja jestem gotów by to montować :>

Opublikowano

EOT nie wiem jak S4 się odpycha ale jako pasażer w aucie Kuredu już się prawie ;( jak Pachura na wiejskiej drodze rozkręcił się do 220 KM/H

też jechałem wtedy z Wami :evil: i miazga ale Pachura to profesjonalny kierowca ze sporym doświadczeniem ....
Opublikowano

[bo jak nie zobacze to nie uwierze :wink4:

Turdzi błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli :gwizdanie:

a tak serio dziś nie pada póki co więc wieczorkiem obadam czy nie ma Panów od pkt i kręcimy a drogę w Lublinie na takie próby mam tylko jedną...

Opublikowano
  • Autor

[bo jak nie zobacze to nie uwierze :wink4:

Turdzi błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli :gwizdanie:

a tak serio dziś nie pada póki co więc wieczorkiem obadam czy nie ma Panów od pkt i kręcimy a drogę w Lublinie na takie próby mam tylko jedną...

dajesz dajesz :naughty:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 11:22_________________________________________________i jak udalo sie cos nakrecic kuredu ?

Opublikowano

windows movie maker jest w trakcie pracy :polew: EOT

Opublikowano

filmiki nakręcone niestety komórką bo aparat mi padł ale wszystko ładnie widać, yamaha na swoim sprzęcie policzy dokładnie czasy bo z filmiku w 8sek jest 100 a w 20sek 199km/h i mam nadzieje że policzy70-170 bo tak od 65 zacząłem jechać - wychodzi jakieś 10sek, mam też filmik 50-100 - niestety oponki leciwe i esp go hamowało i jest też filmik 50-150, teraz musze tylko z komóry to jakoś zgrać i wrzucam

Opublikowano

No to wrzucaj linki do tego, ja Ci wszystko dokładnie policzę i podam. A i zestawię ze swoim wtedy ;)

Opublikowano

Kuredu 2.0tfsi chip 70-200km/h

[br]

Dopisany: 30 Sierpień 2010, 00:05_________________________________________________sorry za jakość ale nic lepszego nie udało mi się samemu zrobić :cool1:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 00:06_________________________________________________no może wreszcie Turdzi uwierzy :gwizdanie:

Opublikowano

osiągi lepsze od operatora i sprzętu nagrywającego

Opublikowano

osiągi lepsze od operatora i sprzętu nagrywającego

ja uważam że operator sobie nieźle radził :naughty:

Opublikowano

kuredu ma jedna konczyne za mało :polew: :polew:

dlatego nie ma jak automat , filmiki mozna krecic na spokojnie :decayed:

Opublikowano

może tą dodatkową konczynę dobrze wydłużyć i wyszkolić :kox:

EOT :polew:

Opublikowano
  • Autor

no może wreszcie Turdzi uwierzy

no faktycznie kurka , 100-160 idzie jak S4 :shocked: Kto ci tam program robil ?

Opublikowano

nie kto tylko skąd, ja wiem kto wgrywał ale kto jest autorem to chyba Bóg jeden wie, ja stawiam na MTM ale może być i Dynosoft, w każdym razie to "gotowiec"

może Kuredu ma dokładniejsze info :mysli:

Opublikowano

Faktycznie od 100 do 160 ładnie idzie :gwizdanie:

Opublikowano

z audi w Poznaniu współpracuje koleś, który jeśli dobrze wiem działał z MTM,

wgrał program, za jakiś czas zrobiłem wykres, koleś go dostał ale stwierdziliśmy razem że nie ma sensu robić korekty bo jest ok.

Opublikowano
  • Autor

nie kto tylko skąd, ja wiem kto wgrywał ale kto jest autorem to chyba Bóg jeden wie, ja stawiam na MTM ale może być i Dynosoft, w każdym razie to "gotowiec"

może Kuredu ma dokładniejsze info :mysli:

hmmm...... to pewnie ma ostry program i dojebane wiecejniz inni tunerzy oferuja i faktycznie moze miec pod te 300 KM :rolleyes:

malo tego tak na szybko stoperem 100-200 robi szybciej niz S4 z S-tronickiem :shocked:

kuredu odszczekuje :embarrassed: szacun :cool1: bo woz zapitala faktycznie nieziemsko......