Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dyskusje i porównanie osiągów aut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie Adas, mam nr do Pachury mogę wysłać, koleś ma przedstawicielstwo ABT na polskę, robił takie fury że :evil:

wykres przed i po programie ABT

http://www.abt-sportsline.de/uploads/tx_comabt/8K0_130_435_CAKA_HS_D.pdf

Opublikowano

i przede wszystkim pasjonata z niego .... do tego większość czasu jeździ w niemczech bo w Polsce swego czasu nie znalazł sponsorów i co za tym idzie mało kto teraz zna Pachurę .... ale on chyba ma to gdzieś ...... aaa też ma A4 i to jaką :evil:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 19:58_________________________________________________Bartek podaj mu numer do kolesia z A5 i do Pachury i niech sobie zrobi wstępne rozeznanie i porównanie ....

Opublikowano

poszło PW

Opublikowano
  • Autor

yamaha i co liczyłeś czasy z moich nagrań może :mysli:

co do programu to z tego co wiem to programem można 100KM cyknąć :evil:

no jak nie liczyl jak juz chce program robic :decayed::wink4:

ja bym pojechał najpierw do tego kolesia co robił Kuredowi ....

ale co to za koles on sam to robi przywatnie , czy ma jakas firme ktora sietym zajmuje ?

Opublikowano

i przede wszystkim pasjonata z niego .... do tego większość czasu jeździ w niemczech bo w Polsce swego czasu nie znalazł sponsorów i co za tym idzie mało kto teraz zna Pachurę .... ale on chyba ma to gdzieś ...... aaa też ma A4 i to jaką :evil:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 19:58_________________________________________________Bartek podaj mu numer do kolesia z A5 i do Pachury i niech sobie zrobi wstępne rozeznanie i porównanie ....

Pachura młodszy jeździ w WSMP Leonem SuperCopa w zespole Seat Sport Polska, starszy nie jeżdzi w Polsce bo jeździ w cyklu Seat Leon SuperCopa i ma zabronione startowanie w innym cyklu Leonem.

SuperCopa nie jest niemieckim cyklem, to tak dla wyjaśnienia żeby się legendy nie szerzyły :wink4:

Abt napewno godne polecenia :good: podobnie jak MTM, jednak cenę napewno zaproponują ciekawą :wink4:

Opublikowano

zgadza się, nie mówimy o młodym .... Patryka miałem na myśli :)[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 21:14_________________________________________________Turdzi gość pracował w Audi kupę lat ... potem chyba założysz swoją firmę i teraz współpracuje z Auto Premium Audi ...

Opublikowano

Turdzi[/b] gość pracował w Audi kupę lat ... potem chyba założysz swoją firmę i teraz współpracuje z Auto Premium Audi ...

nie chce nikogo osądzać nie znając, jednak nie oddałbym nawet mojej kanapy do gościa, który coś, kiedyś, gdzieś, być może..itd a co dopiero spaprać auto za 250k zł, byłoby szkoda..

Yamaha, zanim podkręcisz s4, nakręć coś dla porównania :wink4:

co jest z dieslami? w Warszawie nie ma kawałka prostej ? :evil:

Opublikowano

to jest człowiek który jako jedyny wgrywa programy dla Audi Auto Premium w Poznaniu .... wcześniej po prostu tam pracował a teraz wykonuje prace dla MTM (ale pewien nie jestem, Bartek będzie wiedział dokładnie) ...

Opublikowano

Dziś już nie dam rady. Jutro wieczorem to wszystko ogarnę i powklejam co i jak.

Opublikowano
  • Autor

450yamahajak masz robic sam program , to powiem ci szczerze ze pojechal bym do ABT lub MTM , tak jak pisze KmK nie oddal bym teakiego auta komus kto w zyciu go nie robil i mial by sie uczyc na nim.Popytaj na roznych forach ,moze ktos juz robil to auto w PL.

Opublikowano

to ja może dołącze się do porównania

1.8T ~300ps masa 1500 jak wyjmę audio :decayed:

filmy 50 - 150 i 100-200 sie przetwarzają :)

Opublikowano

Heh....żeby moje chciało jeździć chociaż w połowie jak to :tongue4:

Opublikowano

Heh....żeby moje chciało jeździć chociaż w połowie jak to :tongue4:

to modz a nie pier.... :tongue4:
Opublikowano

Qri, już porównuję, zaraz powpisuję czasy.

Opublikowano

Tak tylko ile ja wyciągnę z tego 115PS ? Jak na razie to i tak się cieszę ze do 100km/h robię mniej niż katalogowo pisze :tongue4:

Opublikowano

Tak tylko ile ja wyciągnę z tego 115PS ? Jak na razie to i tak się cieszę ze do 100km/h robię mniej niż katalogowo pisze :tongue4:

bys sie zdziwil,ale to nie temat o 1.9tdi ,tych tematow jest wiele na forum wiec se poczytaj
Opublikowano

błagam, nie spamować w ciekawym temacie :tongue4:

czy ja mam wrażenie /wizualne/ że b8 jedzie lepiej ?

Opublikowano

Qri:

50-100 3,0 sek

50-150: 7,6 sek

100-200: 12,7 sek

Kuredu:

50-100: 3,5 sek

50-150: 8,4

70-200: 15,9 sek

(z tego 100-200: 13,1 sek)

450yamaha:

50-100 3,0 sek

50-150 8,0 sek

100-200: 12,8 sek

Zrobione. Bezpośrednio udało się tyle zestawić:

50-100: Qri 3.0 Kuredu 3.5 450yamaha 3.0

50-150: Qri 7.6 Kuredu 8.4 450yamaha 8.0

100-200: Qru 12.7 Kuredu 13.1 450yamaha 12.8

Opublikowano

jak dasz rade to wyciagnij tez moje 50-100 bedzie pierwsze bezposrednie porównanie :)

chociaz imo 50-100 pokaze najmniejsze roznice, o ile w ogóle jakiekolwiek pokaże :)