Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Cubrowóz ,Czarny Avant ,quattro, S-line Plus !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GRUBA sztuka !! Juz wiem do kogo o mody bede pisał ;)

Opublikowano

wyglada lepiej na żywo :):decayed:

I po dokładnym obczajeniu.. Skóry w stanie salonowym, na żywo igła. za***isty zakup ale i tak audio na mnie większe wrażenie zrobiło :grin::kox:

---------- Post dopisany at 02:16 ---------- Poprzedni post napisany at 02:13 ----------

Moja będzie do wzięcia. Jakbyś coś tego to już nawet jazdę próbną zaliczyłeś :grin:

Przemaluj na ten sam czarny co w B8 to może będzie zainteresowany :decayed:

Opublikowano

Pablo no coś tam to audio gra teraz :)

Opublikowano

Ładne stołki :wink: a tylne różnią sie czyms s-line pełna skora od zwykłych pełnej skory? bo ja bym przednie tylko wymienił , cos nie widze roznicy .. ale moze tylko na foto. Mnie moje placki przednie denerwują....

Opublikowano
Ładne stołki :wink: a tylne różnią sie czyms s-line pełna skora od zwykłych pełnej skory? bo ja bym przednie tylko wymienił , cos nie widze roznicy .. ale moze tylko na foto. Mnie moje placki przednie denerwują....

nie ma różnicy :) tylko musisz dobrać tą samą skórę :)

---------- Post dopisany 17-09-2013 at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany 04-09-2013 at 11:07 ----------

No to kolejny mod :)

H11 LED CREE w miejsce zwykłych halogenowych H11 :)

Bez błedu na FIS-ie :)

7hpi.jpg

j1jp.jpg

Opublikowano

no ba! 3 minuty i po sprawie :)

Opublikowano

Dobrze wygląda, zobaczę dziś na spocie:)

Opublikowano

Możesz jakiegoś linka dać do tych ledow,ja mam hidy wsadzone ale trochę za niebieskie są i mnie to denerwuje:wink:

Opublikowano

Na foto wygląda to fajnie :) ciekawe jak to świeci faktycznie czy właśnie nie jest za niebiesko. Same żarówki wymieniłeś i nie ma błędu ?

Opublikowano

Oczywiscie ze jest ciut bardziej niebiesko niż sam kseonon, no ale przeca nie jeździmy na halogenach :) bardziej chodziło mi tutaj o doświetlanie zakretów i wkurw jak widziałem ten żółty sik pająka :facepalm:

kupiłem tutaj => H11 CREE LED CAN BUS PRZECIWMGIELNE AUDI A4 AVANT (3488045770) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko mocniejsze 25W

Nie wyskoczył żaden bład na FIS-ie chociaż dla spokoju i tak kupiłem rezystorki w razie W :)

Opublikowano

Świeca na żywo super

Opublikowano

Ładnie Grzesiu :thumbup:

Opublikowano
Oczywiscie ze jest ciut bardziej niebiesko niż sam kseonon, no ale przeca nie jeździmy na halogenach :) bardziej chodziło mi tutaj o doświetlanie zakretów i wkurw jak widziałem ten żółty sik pająka :facepalm:

kupiłem tutaj => H11 CREE LED CAN BUS PRZECIWMGIELNE AUDI A4 AVANT (3488045770) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko mocniejsze 25W

Nie wyskoczył żaden bład na FIS-ie chociaż dla spokoju i tak kupiłem rezystorki w razie W :)

Kupowałem od tego Sprzedawcy ledy na oświetlenie całego środka bagażnika tablicy itp - użytkuję już 6 miesięcy - żarówki świecą aż miło nic nie mruga, żadnych błędów - także też gorąco polecam

Opublikowano

Widziałem na żywo i chyba zaczynam żałować że nie potrzebnie kupiłem ksenon pod H8 do E39 a w zupełności wystarczyłby taki efekt bo daje radę :naughty:

Opublikowano
Coś mi się wydaje że dzisiaj na spocie będzie trzeba obczaić tą skórę czy faktycznie tak ładnie wygląda :naughty:

wyglada lepiej na żywo :):decayed:

i jak pachnie :thumbup1: super wygląda
Opublikowano

Cuber, dzięki za link z przeciwmgielnymi, kupiłem te mocniejsze - bez rezystorów dało radę...:wink:

wygląda super!

Opublikowano
Cuber, dzięki za link z przeciwmgielnymi, kupiłem te mocniejsze - bez rezystorów dało radę...:wink:

wygląda super!

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...