Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Cubrowóz ,Czarny Avant ,quattro, S-line Plus !!!!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszło 185,3 KM oraz 423 NM hamowanie na IV biegu :cool1:

wynik :good: :oklaski: ale te silniki maja potenjcal ze po samym programie tyle

przyjechał V ?

tak :naughty:

i jakie wrażenia w porównaniu do wcześniejszej jazdy ?

jednym słowem daje rade :naughty:

ps.nie wiedziałem wczesniej aby wyłaczyć ESP całkowicie to trzeba przytrzymac przycisk przez jakies 5 sek :shocked: bo tak to wyłącza tylko ASR

Cuber jak porównanie w osiągach do B6 kiedy miałeś program na ponad 170KM :?:

Wiadomo tam miałeś ośkę tutaj :quattro: ale zawsze można porównać :)

Cuber mozesz w końcu przestac sie wstydzić i wpisać moc silnika w profilu :wink4:

:polew: :polew: :polew:

zapomniałem nawet o tym że coś takiego jest w profilu :embarrassed:

Cuber mozesz w końcu przestac sie wstydzić i wpisać moc silnika w profilu :wink4:

:polew: :polew: :polew:

zapomniałem nawet o tym że coś takiego jest w profilu :embarrassed:

ale cały czas nie uzupełniłeś :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Cuber powiedz jak wyglada spalanie po przesiadce z 3.0 i ogólnie jak wyglada dynamika miedzy 2 a 3.0 jest przepaść czy da sie tym jezdzic?

Cuber powiedz jak wyglada spalanie po przesiadce z 3.0 i ogólnie jak wyglada dynamika miedzy 2 a 3.0 jest przepaść czy da sie tym jezdzic?

Ja to wiesz specialnie po sprzedazy 3,0 TDI jeździłem wyciagnietym z garażu CABRIO :gwizdanie: wiec nie odczulem aż tak tego przeskoku,

Co do spalania no to wiadome że jest niższe w miescie spokojnie w 8 litrach sie zamykasz trasa to różnie bo i pokaże 7,5 i pokaże 5 wszystko zależne jaka trasa itd itp

Ale co do spalania nie chce sie wypowiadać bo co dla jednego jest dynamiczną jazdą może dla mnie być jazda w kapeluszu :gwizdanie:

Ja to wiesz specialnie po sprzedazy 3,0 TDI jeździłem wyciagnietym z garażu CABRIO :gwizdanie: wiec nie odczulem aż tak :

heh to taka troche dyplomatyczna odpowiedz :) , bo nie trudno sie domyslec ze roznicze 100 KM a moze i lepiej to raczej bedzie czuc i to zdecydowanie :wink4:

wiadome przecież że różnica jest ale przepaści naprawdę nie ma wedle mojej oceny nadrabia to wszystko lepsze prowadzenie samochodu :wink4:

w miescie spokojnie w 8 litrach sie zamykasz

a ja jeszcze pamiętam, gdy w b6 żadko miałeś poniżej 10-12, a często i >15.. :wink4:

a ja jeszcze pamiętam, gdy w b6 żadko miałeś poniżej 10-12, a często i >15.. :wink4:

B6 to inna bajka , inny silnik inna tchnologia jesli tak dobrze pamietasz moje spalanie to i powinienes pamietac ze było wieksze trubo itd itp jesli juz cytujesz moja słowa sprzed 3 lat to cytuj dokladnie i poprawnie!!!!!!!!

Pozatym pisałem o 8 litrach przed programem a teraz sie okaze jak jest :evil:

Tak na marginesie do dzisiejszego dnia sie nie pojawiłeś na Spocie Krakowskim by pokazac te Swoje 10,5 litra w miescie przy dynamicznej jeździe :naughty: :naughty: :naughty:

emeryckie 10.5, bywało :tongue4:

w mieście nie jeżdzę dynamicznie bo poniżej 15 nie miałbym szans, bliżej 20..

generalnie 12-13, ale to OT :wink4:

nie ma się co spinać, nic nie cytuje, jedynie wspominam tamte czasy, jednak kompletnie nic tym nie usiłuje udowodnić :wink4:

zdaje sobie sprawę, że b8 to skok w stosunku do b5,b6 czy b7 :cool1:

emeryckie 10.5, bywało :tongue4:

pisałes że nie emryckie tylko dynamiczne :tongue4:

przejęzyczyłem się :wink4: :>

sam dobrze wiesz że 90% jeżdzi przecież dynamicznie.. :wink4:

tak na serio to było to min jakie było realne do osiagnięcia w specyficznych warunkach :>

swoją drogą zapewne co jakiś czas jeżdzisz tymi samymi odcinkami, możesz jak jakiś czas porównać b6,b7 i b8, co prawda kompletnie inne silniki ale w mieście prędkości zapewne zbliżone więc coś będziesz mógł więcej powiedzieć :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...