krzysiek23 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Opublikowano 3 Września 2007 nie Q!!!zwykla to tylko znaczek ktory niemiec przyczepil dla szpanu
malcolm25 Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Gratuluje bo AVANT i diesel :th: Kolorek pierwoj sorta
Gość MorgothV8 Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Jeśli nie ma to odczep znaczek, po co robić szpan ? Poza tym furka miodzik PS: Albo wyrezaj :>
soolek Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 No no, furka fajna i w jedynym słusznym kolorze - takim jak mój Moja niestety na razie męczy się na standardowym zawiasie i 15', ale już niedługo....(mam nadzieję ;( )
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 już zdążyłem się dowiedzieć że unfall
joker-lukasz Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 ładne auto jak wpadnę w wakacje do ojca do Norwegii to jakoś ustawię się z Wami na spota
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 i co z tymi twoimi Modami chłopaku?? wkładasz graty czy słonecznego lata wyczekujesz wpierw??
Rekomendowane odpowiedzi