szysz4 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 witam,mam pytanie odnośnie skór, jak myślicie czy ten kolor pasuje do granatowego avanta i czy dużo rezania z podłączeniem grzanych foteli by było? http://allegro.pl/siedzenia-skory-audi-a4-s-line-najtansze-i1205807997.html
Dev Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 zajezdzone jak pięty Jezusa szukaj czego lepszego "od A4 B5 s-line 1997r" :polew: :polew:
Gwerty Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 kolor fajny ale fotele swoje przeszly. co do podłaczenia grzanych foteli. sam załozyłem i powiem ze duzo zabawy z tym nie ma.
akjam Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Ja bym sobie tym głowy nie zawracał. Fotele mają za sobą pewnie z 400k tysięcy! Szukaj czegoś co będzie w lepszym stanie.
Jędrasiński Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Bez dwóch zdań fotele zajechane, szkoda zachodu na zakładanie takich foteli. Takie moje zdanie
majkel_majki Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Straszny śmietnik te fotele ,brzydziłbym się usiąść z podłączeniem grzania foteli jest trochę zabawy, trzeba mieć wiązki i sterowniki, ale z angola czy rozbitka spokojnie można to dostać.
szysz4 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 no chyba odpuszcze sobie, a jak chciałem dokładniejsze zdjęcia to napisał ze nie ma czasu zrobic wiec chyba z bliska sa jescze gorsze
przemciotorun Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 i na tych zdieciach co sa widac ze sa niezle zajechane...
ŁYSY44 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Te na zdjęciach są faktycznie zajechane ale za tą cenę raczej nie znajdziesz idealnych ja bym szukał dalej
Rekomendowane odpowiedzi