diman Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 podziekowania za kolejnego zlota bylo wporzo :kox: a i wiadomosc dla Moskala tablice do odbioru u mnie na slasku :polew: tak sie ociagal z odbiorem ze ich nie odebral
nike21 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Gdyby nie Tomeks to było by fajnie... a Ola cały zlot szeptała mi do ucha "gdyby nie alvaro,Tomeczku,gdyby nie alvaro,to ojjj... :naughty:" a Tobie nadal podoba się moje auto?
stanley Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 podziękowania dla wszystkich, przede wszystkim dla organizatorów
Tomeks Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 Gdyby nie Tomeks to było by fajnie... a Ola cały zlot szeptała mi do ucha "gdyby nie alvaro,Tomeczku,gdyby nie alvaro,to ojjj... :naughty:" a Tobie nadal podoba się moje auto? nikuś,MIAZGA
RS Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Opier..lu nie bedzie bo nie bylo za co. Organizatorzy staneli na wysokosci zadania. Ciesze sie ze wielu moglem poznac osobisce i czekam na foty z sesji
LUCAS Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Opier..lu nie bedzie bo nie bylo za co. Organizatorzy staneli na wysokosci zadania. Ciesze sie ze wielu moglem poznac osobisce i czekam na foty z sesji mówisz masz... ale fotki bez obrobki bo nei mialem czasu... ale dalem d*py... na jednej wymazalem blachy a na drugiej nie... chyba spac juz pojde...
RS Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 ...no dales troche, ale nie przeszkadza mi to. Ale za to te bloto na drugiej fotce! Mam nadzieje ze dostana cos na mejla w zajebistej rozdzielczosci. Jak dla mnie to jestescie i tak za***istymi artystami (obydwoje ktorzy robiliscie foty)
Maciek80 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Kilka filmików ode mnie, wybaczcie lekką delirkę
GRazny Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Dawid, dzięki za kreskę - naprawdę miło było poznać :gwizdanie: Ty to lepiej się gódź tam teraz
MAJKI Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 jak mnie oczy nie mylą to widze ze Siemian troche poupalał swoją furkę :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 jak mnie oczy nie mylą to widze ze Siemian troche poupalał swoją furkę :gwizdanie: ta... banda zaliczona... od przedniego do tylnego światła
Italiano Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Dzięki wszystkim, zlot jak zwykle fajny P.S. Wisicie mi nową wątrobę
Galec Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 No właśnie ja też nie kojarzę To pewnie dlatego że w trzy dni ciężko poznać wszystkich a jak się do tego jeszcze widzi x2 to nie dziwota że czasu zabrakło :gwizdanie:
zlota1977 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 My też już w domku, troche się jechało :gwizdanie: Dzięki za zlota! Towarzystwo pierwsza klasa!! Pogoda chyba zamówiona specjalnie przez organizatorów i dzięki im za to
Bart-S Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Dawid, dzięki za kreskę - naprawdę miło było poznać :gwizdanie: Ty to lepiej się gódź tam teraz Już wszystko OK Grzesiek - nie było tak źle jak mogło się Wam wydawać. Ale i tak dzięki za zagadywanie Gośki w momentach krytycznych
Italiano Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Makaron , Makaron co to za typ ?? Byłem incognito
david_n Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Dawid, dzięki za kreskę - naprawdę miło było poznać Dzieki rowniez :good:
Maciek80 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Makaron , Makaron co to za typ ?? Byłem incognito Makaron, nie wiem czy pamiętasz ale obiecałeś mi prowizję za reklamę
Adrenalina Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 wielkie dzięki za zlota klimacik jak zwykle fajny, pogoda pierwsza klasa jak na ten czas no i wymiatający pstrąg w śmietanie w drugi dzień :good:
Rekomendowane odpowiedzi