Galec Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Pokaźnej to może i brakuje ale zaczątki już są widoczne :polew: :polew: Uploaded with ImageShack.us
mily Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Napewno nie używał Vizir-u bo białe tło różni się od białej skarpetki
jarko Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Eee no co Wy, źle szukacie... Przecież to ewidentnie kobieca stópka jest
Adrenalina Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Napewno nie używał Vizir-u bo białe tło różni się od białej skarpetki to ona była kiedyś biała ?
mily Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Eee no co Wy, źle szukacie... Przecież to ewidentnie kobieca stópka jest Miriam ???
Bart-S Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 :mysli: Chyba widziałem takie klapki u Mirona...
bajk Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 tak tak - to był miron - teraz mi się przypomniało
siemian Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Eee no co Wy, źle szukacie... Przecież to ewidentnie kobieca stópka jest rozumiem że w Krk Kobiety mają takie nogi.. hmmm... słyszałem że Krakusy to centusie, ale że nawet kobiety oszczędzają na maszynkach do golenia... :decayed:
jarko Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Eee no co Wy, źle szukacie... Przecież to ewidentnie kobieca stópka jest rozumiem że w Krk Kobiety mają takie nogi.. Jakiś Ty bystry Lepiej się przyznaj gdzie najchętniej poimprezować z dziewczynami przyjeżdżasz hmmm... słyszałem że Krakusy to centusie, ale że nawet kobiety oszczędzają na maszynkach do golenia... :decayed: zimno było a pod spodniami nie widać
siemian Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 :polew: :polew: też mi się tak kojarzyło
zlota1977 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Eee no co Wy, źle szukacie... Przecież to ewidentnie kobieca stópka jest rozumiem że w Krk Kobiety mają takie nogi.. hmmm... słyszałem że Krakusy to centusie, ale że nawet kobiety oszczędzają na maszynkach do golenia... :decayed: W Krakowie kobiety pożyczają maszynki od swoich facetów oczywiście z oszczędności
GRazny Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Eee no co Wy, źle szukacie... Przecież to ewidentnie kobieca stópka jest rozumiem że w Krk Kobiety mają takie nogi.. hmmm... słyszałem że Krakusy to centusie, ale że nawet kobiety oszczędzają na maszynkach do golenia... :decayed: W Krakowie kobiety pożyczają maszynki od swoich facetów oczywiście z oszczędności a ja myślałem że Poznaniaki są oszczędni
Pepin Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 A to czyje zdjecie? - masz nóżki jak sarenka - takie zgrabne? -nie, takie owłosione -
kjanicki Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 taka jedna sztuka z mojej strony, na chwile obecną brak czasu na ogarnięcie reszty
siemian Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 no no no... :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
RS Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Jak to zrobiles? ! :slina: :slina: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi